23/11/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Overig

Onze opdrachtgever heeft een conservering systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering.

Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek 6 dagen bewaard worden

De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid.

Via deze techniek kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.

Voordelen:

- Producten hoeven niet meer weggevroren te worden.

- Vanwege eenmalige productie wordt enorme tijdwinst behaald.

- Minder werkdruk voor het personeel.

- Praktische opslag; ruimtebesparing

- Regenereren met behulp van de uitvinding garandeert dat de producten op de juiste temperatuur worden geserveerd.

- De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.


Patent tbv horeca & catering
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000