Menu

Bedrijfsovername

Klaar voor bedrijfsovername?

Wilt u uw bedrijf verkopen? Of bent u op zoek naar een passend bedrijf ter overname? Hebt u geen opvolger, bent u op zoek naar een Management Buy in (MBI) of vanuit strategisch oogpunt op zoek naar uitbreiding? Op Bedrijventekoop.be vindt u een volledig aanbod van bedrijven ter overname in diverse branches en provincies.

 

Zoekservice

Via onze zoekservice is het eenvoudig om een geschikt bedrijf ter overname te vinden. Je kan zoeken volgens onderstaande categorieën:

 

Plaats zelf een vraagprofiel

Op Bedrijventekoop.be is het mogelijk zelf een vraagprofiel te plaatsen zodat u exact aan kan geven waar u naar op zoek bent en zo in contact komt met alleen voor u geschikte partijen. Indien u interesse hebt in een bedrijfsovername kan u dus in uw persoonlijke profiel al uw wensen specifiëren; zo kan u gericht zoeken naar een geschikt bedrijf ter overname en kan u gevonden worden door aanbieders met een bedrijf dat interessant kan zijn voor u.

 

Plaats zelf een aanbodprofiel

Indien u interesse heeft in bedrijfsovername, kan u ook een profiel plaatsen op Bedrijventekoop.be. Hierin kan u de details van het bedrijf omschrijven en zo kandidaat kopers zoeken voor uw bedrijf. Daarnaast kan u op deze manier opgenomen worden in de wekelijkse nieuwsbrief om zo uw bereik te vergroten en meer potentiële kopers aan te spreken. Het is hierbij belangrijk om de waarde van uw bedrijf te weten.  Via Bedrijventekoop.be kan u een waardebepaling invullen.

 

Krijg advies

Bij bedrijfsovername komt veel kijken. Het kan daarom interessant zijn om ten rade te gaan bij een specialist. Hij kan een extra bron van informatie bieden bij de zoektocht naar een bedrijf ter overname of zijn netwerk aanspreken bij het zoeken van een geschikte kandidaat bij een bedrijfsovername. Bekijk onze lijst van specialisten en vindt iemand in uw regio.

 

Ben je op zoek naar een bedrijf om te kopen?

Vind hier je ideale bedrijf!

Wil je je bedrijf verkopen?

Vind via ons de ideale koper!