Bedrijfsovername

Klaar voor bedrijfsovername?

Een bedrijfsovername kent twee kanten: een koop- en een verkoop kant. Ben je op zoek naar een passend bedrijf ter overname? Of wil je je bedrijf verkopen? Op Bedrijventekoop.be vind je een volledig aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven. Sinds onze oprichting is Bedrijventekoop uitgegroeid tot het grootste overnamenetwerk in de Benelux.

Bedrijfsovername: de koperskant

Ben je op zoek naar een bedrijf ter overname? Bekijk hier ons actuele aanbod. Ben je nog in de oriënterende fase? Klik dan op onderstaande link voor alle informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een bedrijfsovername. Daarnaast is het via onze zoekservice eenvoudig om een geschikt bedrijf ter overname te vinden. Je kan zoeken volgens verschillende categorieën: per soort, per branche of per provincie.

Ik wil een bedrijf kopen
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Bedrijfsovername: de verkoperskant

Bedrijf verkopen

Door de huidige economische situatie creëren we een kopersmarkt. Deze maakt dat het voor veel ondernemers interessanter is om een bedrijf te kopen in plaats van er zelf eentje te starten. Zo is hun kans op succes groter. Daarnaast zijn er ook veel bedrijven op zoek naar een strategische uitbreiding van hun bedrijf door aan bedrijfsovername te doen. Bekijk hier ons actuele bestand van zoekende partijen. Ben je zelf actief op zoek naar een koper voor je bedrijf? Via onderstaande link kan je een zoekprofiel plaatsen en zo anoniem in contact komen met potentiële kopers.

Ik wil mijn bedrijf verkopen

Ben je op zoek naar een bedrijf om te kopen?

Vind hier je ideale bedrijf!

Wil je je bedrijf verkopen?

Vind via ons de ideale koper!

Krijg advies

Bij bedrijfsovername komt veel kijken. Het kan daarom interessant zijn om ten rade te gaan bij een specialist. Hij kan een extra bron van informatie bieden bij de zoektocht naar een bedrijf ter overname of zijn netwerk aanspreken bij het zoeken van een geschikte kandidaat bij een bedrijfsovername. Bekijk onze lijst van specialisten en vindt iemand in uw regio.

Vind een specialist in uw regio
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl