Internationaal netwerk

Ondernemers kijken steeds vaker over de grens als het gaat om een bedrijfsovername. Met die insteek is onder de noemer van Companyforsale.eu een internationaal netwerk gecreëerd van platforms op het gebied van bedrijfsovername.

Naast Bedrijventekoop.be zijn wij momenteel actief in Nederland, Duitsland en Spanje. Elk land heeft zijn eigen platform dat geëxploiteerd wordt door een lokale partner. Al deze platforms komen samen in één grote database, waardoor een internationaal netwerk ontstaat zonder de nationale focus uit het oog te verliezen.

Nederland – Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl is opgericht in 2002 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Ze richten zich op de motor van de Nederlandse economie; de kmo. Jaarlijks gaan meer dan 1.000 ondernemers via het platform op zoek naar een geschikte koper voor hun bedrijf. Dit heeft inmiddels geleid tot ruim 10.000 bedrijfsovernames waarbij het eerste contact bij Bedrijventekoop.nl gelegd is.

Bekijk hier ons platform in Nederland
Nederland

Duitsland - Firmenzukaufen.de

Duitsland heeft met ruim 80.000.000 inwoners de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie en bezit de op drie na sterkste economie van de wereld. Ons platform Firmenzukaufen.de heeft sinds 2018 een nieuwe partner en sindsdien zijn er flinke stappen gezet. Het aantal gebruikers is explosief gestegen. Met ruim 400 te koop staande bedrijven in het aanbod is het momenteel een van de grotere overnameplatforms van Duitsland.
 
Bekijk hier ons platform in Duitsland
Duitsland

Spanje - Bizalia.com

Het Zuid-Europese land is een populair vakantieland voor Nederlanders, maar daarnaast beschikt het ook over de vijfde economie van Europa. Ons platform Bizalia.com is gevestigd in Catalonië en opereert vanuit de op een na grootste stad van het land; Barcelona. Het platform heeft bijna 500 bedrijven te koop in het aanbod. Hiermee is het een van de grootste commercieel geëxploiteerde overnameplatforms in Spanje. 
 
Bekijk hier ons platform in Spanje
Spanje