Hoe werkt het?

Persoonlijk contact

Voordat we je profiel online plaatsen nemen we altijd eerst persoonlijk contact op om het profiel met je door te nemen.

Jaarlijks bij 1.000.000 ondernemers in beeld

Jouw bedrijf wordt aan gemiddeld 80.000 bezoekers per maand getoond, via o.a. de internationale varianten van ons platform in Europa.

Direct contact met verkopers en kopers

Zie direct welke adviseur het profiel geplaatst heeft en neem contact op.

Benieuwd hoe ons platform werkt?

 
Bedrijventekoop is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven op een laagdrempelige manier. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plaats nu je profiel op Bedrijventekoop.be, de grootste bedrijfsovernamesite van België en Nederland, en vind de juiste partij. Niet voor niets is Bedrijventekoop al jaren marktleider op dit gebied. Indien je geen opvolging hebt of juist op zoek bent naar een bedrijf ter overname, ben je dus hier op het juiste adres.
 

Profiel plaatsen

Binnen een paar minuten kun je zelf jouw profiel samenstellen. Je volgt de verschillende stappen. Het profiel wordt ten allen tijde anoniem op de website geplaatst. De gegevens die je invult, zijn alleen voor onze administratie om contact met je op te kunnen nemen en zullen nooit door ons openbaar gemaakt worden. Als je alles ingevuld hebt, nemen wij telefonisch contact met je op om het profiel en jouw gegevens te checken. Na akkoord gaat het profiel live en kunnen geïnteresseerde partijen reageren op jouw profiel.
 

Reacties

Indien je een reactie geeft op een profiel, vult je jouw gegevens in. Dit hoeft je slechts eenmaal te doen, elke gebruiker ontvangt namelijk direct een login waarbij jouw gegevens opgeslagen worden. Na het verzenden, checken wij de reactie en sturen wij deze door naar de profielplaatser. De profielplaatser bepaalt zelf hoe hij of zij contact met je opneemt, echter dient dit wel binnen twee weken te gebeuren. Is dat niet het geval dan kun je contact met ons opnemen en nemen wij contact op met de profielplaatser.
 

Match

Indien vraag en aanbod elkaar gevonden hebben is ons doel geslaagd en kan het profiel van de website verwijderd worden. Dat kun je zelf middels jouw account doen of ons even bellen.
 

Adviseurs

Voor adviseurs hebben we uitgebreide mogelijkheden. Denk hierbij aan een afgeschermde omgeving voor aangesloten overnameadviseurs, het zelf wijzigen, plaatsen en verwijderen van profielen, exposuremogelijkheden, doorplaatsen naar de eigen website. Én tegen een interessant tarief. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
 

Contact

Heb je nog vragen of juist hulp nodig bij het plaatsen van een profiel of reactie, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag: 0470 041 785!