Profiel nr. 107462

Bedrijf voor de organisatie van bruiloften en evenementen met buitengewone winstmarges (ESP)

02/02/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Spanje

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond
Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften en evenementen, leidend in onze sector, met een onberispelijke reputatie bij onze leveranciers, een ongeëvenaarde beoordeling op Facebook en een winstmarge ver boven het branchegemiddelde.
 
Na 16 jaar is het tijd voor ons om met pensioen te gaan en onze kennis en overeenkomsten met locaties en leveranciers over te dragen aan iemand die ons succes in de toekomst zal voortzetten.
Wij verkopen 100% van onze aandelen, inclusief een inventaris van verhuurmateriaal voor evenementen, decoraties, geluidssystemen, enz., en een portfolio van al gereserveerde bruiloften voor 2024 en 2025, met een verwachte omzet van meer dan € 300.000.
 
Wij zijn bereid, indien gewenst, training, ondersteuning en begeleiding te bieden, vooral als de koper geen ervaring heeft met het organiseren van bruiloften en evenementen.
Indien gewenst kunnen we zelfs doorgaan met het plannen en organiseren van de reeds geboekte bruiloften voor 2024 en 2025, en mogelijk.

Activiteiten van het bedrijf
Wij plannen, organiseren en coördineren bruiloften aan de Spaanse Costa Blanca voor bruidsparen en hun gasten.
Onze klanten zijn voornamelijk afkomstig uit Europa, met een focus op het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Benelux, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast hebben we klanten uit andere EU-landen en niet-EU-landen, zelfs uit de Verenigde Staten van Amerika.
We bieden een zeer gepersonaliseerde service die zich vertaalt naar zeer gedetailleerde planning voor onze klanten en uitgebreide instructies en scripts voor onze feestlocaties, leveranciers en bruiloftscoördinatoren.
Als gevolg daarvan creëren al onze bruiloften een onvergetelijke en stressvrije ervaring voor onze bruidsparen en hun gasten, wat zich weer vertaalt in bijna perfecte beoordelingen op sociale media

Onderscheidend vermogen

Onze op maat gemaakte systemen maken het heel eenvoudig voor onze paren om hun bruiloft aan de Spaanse Costa Blanca te plannen, en stellen ons in staat om veel bruiloften te organiseren zonder enig personeel. Op de trouwdag worden alle diensten uitbesteed aan zorgvuldig geselecteerde locaties en leveranciers, waarmee we stevige overeenkomsten hebben.

Deze combinatie van geen eigen personeel hebben en uitbesteding resulteert in winsten die ruimschoots de normale marges in de sector van bruilofts- en evenementenorganisatoren overtreffen.

Onze professionele begeleiding en hulp bij het creëren van het perfecte bruiloftsplan tijdens talloze videogesprekken, samen met het feit dat wij het enige aanspreekpunt en de enige leverancier zijn voor onze paren, leidt tot een stressvrije bruiloftsplanning.

Zelfs de gasten maken gebruik van onze op maat gemaakte online systemen om hun aanwezigheid op de bruiloft te plannen en ons te informeren over eventuele voedselintoleranties.


Bedrijf voor de organisatie van bruiloften en evenementen met buitengewone winstmarges (ESP)
Regio
Spanje
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.