Kunnen wij je helpen?

Snel verkocht? Geld terug.

Heb je binnen zes maanden een koper of verkoper gevonden? Laat het ons weten en wij storten het restantbedrag terug.

6.000 nieuwsbrief-abonnees

Elke week ontvangen 6.000 abonnees het nieuwste aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagd profielen in hun mailbox.

Direct contact met verkopers en kopers

Zie direct welke adviseur het profiel geplaatst heeft en neem contact op.

Veelgestelde vragen

Onderstaand tref je de meeste gestelde vragen aan. Als jouw vraag hier niet bij staat, kan je altijd contact met ons opnemen via  0470 041 785 of door een e-mail te sturen naar: info@bedrijventekoop.be.

Hoe plaats ik een profiel?

 
Ga naar “plaats profiel”, kies je optie en vul vervolgens de verschillende velden in. Het kost je slechts een paar minuten tijd. 
 

Kan ik mijn profiel wijzigen?

 
Je kan zelf wijzigingen doorvoeren in je profiel. Je hoeft enkel in te loggen en je wijzigingen in te vullen en op te slaan. Na een wijziging checken wij deze altijd alvorens het profiel weer live komt. Let op wanneer je wijzigingen doorvoert, wij accorderen enkel gedurende kantoortijden.
 

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

 
Log in op je account. Klik op verwijderen en geef de reden van verwijdering op. Als je de verwijdering ongedaan wilt maken, kan je contact met ons opnemen (info@bedrijventekoop.be).
 

Ik heb gereageerd op een profiel  maar heb niets daarop gehoord, wat kan ik doen?

 
Als je gereageerd hebt op een profiel, sturen wij je reactie binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Indien de profielplaatser niet binnen 7 werkdagen een reactie aan je gegeven heeft, mag je contact met ons opnemen. Wij geven je dan de contactgegevens of nemen contact op met de profielplaatser. Houd hierbij je profielnummer bij de hand!

.

 

Ik wil meer weten over het profiel, wat moet ik doen?

 
Wij mogen niet meer vrijgeven over het profiel dan wat jij kunt zien. Wil je meer weten, plaats dan een reactie op het profiel. Klik op de button, vul je gegevens in en je vragen. Indien je een account hebt, log dan in dan worden je gegevens automatisch ingevuld. De reactie komt na verzending eerst bij ons binnen. Wij checken de gegevens en sturen het vervolgens binnen 24 uur door naar de profielplaatser. Anonieme reacties worden niet doorgestuurd.
 

Kan ik anders in contact komen met het profiel?

 
Alleen door het invullen van het reactieformulier kan je in contact komen met de profielplaatser. Indien het profiel door een aangesloten adviseur geplaatst is, ontvang je na het doorsturen van de reactie een bevestiging in je email met daarin de naam en het telefoonnummer van desbetreffende adviseur zodat je eventueel zelf contact op kunt nemen.  
 

Moet ik betalen voor een reactie?

Nee, om meer informatie te ontvangen hoef je niets te betalen. De profielplaatsers betalen een bepaald bedrag om op de website te komen. Reageren is kosteloos.
 

Ik wil mijn bedrijf verkopen of een bedrijf kopen, hoe begin ik?

Een goede voorbereiding is hierbij van belang. Lees  de verschillende blogberichten of neem contact op met een van de overnamespecialisten op onze website.