Menu

Adverteren op Bedrijventekoop.be

Adverteren

 

Wilt u een KMO, BVBA of NV overnemen? Of wilt u juist een bedrijf overlaten? Bedrijventekoop.be brengt kopers en verkopers van bedrijven snel en doeltreffend met elkaar in contact. Met 20.000 bezoekers per maand behoort Bedrijventekoop.be tot de grootste overnamesites van België. Samen met onze partner in Nederland zijn we de grootste in de Benelux. En we groeien nog steeds!

Hieronder vindt u de advertentiemogelijkheden per doelgroep:


(Startende) ondernemers

Bedrijf gezocht? Of bent u juist op zoek naar een koper voor uw bedrijf? Plaats dan een profiel op Bedrijventekoop.be. Ga naar plaats een profiel en volg de instructies.

U heeft de mogelijkheid om uw profiel op basis van een abonnement zes maanden lang in beeld te brengen. De eenmalige kosten hiervoor bedragen:

  • € 195,= excl. BTW voor een basis profiel. Dit is een professionele plaatsing waarbij het profiel 1 maal in de nieuwsbrief wordt meegenomen.
  • € 265,= excl. BTW voor een plus profiel. Dit is een professionele plaatsing waarbij het profiel 3 maal in de nieuwsbrief wordt meegenomen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid het profiel internationaal te laten plaatsen. Het profiel is dan niet alleen zichtbaar in België, maar ook in Nederland, Duitsland en Spanje. Eenmalige kosten voor een internationale plaatsing bedragen € 295,= excl. BTW voor zowel een aankoop- als verkoopprofiel.

 

Adviseurs

 

Treedt u namens uw cliënten op als intermediair bij de aan- en verkoop van bedrijven? Dan kan Bedrijventekoop.be u heel wat werk uit handen nemen. Speciaal voor intermediairs hebben wij een platform ontwikkeld waar u via een persoonlijk account profielen kunt invoeren, wijzigen en verwijderen.

De jaarlijkse kosten hiervoor zijn:

  • € 595,00 excl. BTW voor maximaal 5 profielen online op bedrijventekoop.be;
  • € 795,00 excl. BTW voor maximaal 7 profielen online op bedrijventekoop.be;
  • € 995,00 excl. BTW voor onbeperkt aantal profielen online op bedrijventekoop.be.

Ga voor meer informatie naar adviseur.

 

Online advertising

Bedrijventekoop.be biedt mogelijkheden voor online advertising, CPM en rectangles. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op:

Bedrijventekoop.be
Lelielaan 10
2980  Zoersel

Tel: +32 (0)470 041 785
 Fax: +32 (0)3 658 32 43
 E-mail: info@bedrijventekoop.be