Over Bedrijventekoop.be

Persoonlijk contact

Voordat we je profiel online plaatsen nemen we altijd eerst persoonlijk contact op om het profiel met je door te nemen.

Jaarlijks bij 1.000.000 ondernemers in beeld

Jouw bedrijf wordt aan gemiddeld 80.000 bezoekers per maand getoond, via o.a. de internationale varianten van ons platform in Europa.

Aandacht voor jouw bedrijf

Mogelijkheid voor jou als overnamespecialist om je aan te sluiten als partner van ons platform

95.000 bezoekers per maand

 

Bedrijventekoop.be is een onafhankelijke, laagdrempelige bedrijfsovernamesite voor alle kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in België. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. De website staat in nauwe verbinding met Bedrijventekoop.nl: de grootste overnamesite van Nederland. Een mandaat op Bedrijventekoop.be bereikt hierdoor maar liefst 95.000 Nederlandstalige bezoekers per maand. Via Firmenzukaufen.de, Bizalia.com en Companyforsale.eu zijn we ook nog in andere delen van Europa actief. Het volledige internationale netwerk staat garant voor twee miljoen bezoekers per jaar.

 

Laagdrempelig en transparant

Bedrijventekoop.be geeft op aanspreekbare wijze invulling aan haar doelstelling: het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig concept aan kopers en verkopers van bedrijven in België. Het platform is niet alleen laagdrempelig en transparant, maar ook zeer effectief. Door de voornaamste doelgroepen - (startende) ondernemers en intermediairs – snel én kosteloos bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium. De enige voorwaarde die geldt, heeft betrekking op de overnameprijs: deze moet minimaal € 75.000 bedragen.

 

Kwaliteit centraal

Kwaliteit draagt Bedrijventekoop.be hoog in het vaandel. Niet voor niets bellen wij alle KMO’s/mandaten na en nemen we samen met de verantwoordelijken de teksten en gegevens uitvoerig door. Reageerders ontvangen altijd binnen twee weken een reactie. Doordat we de contacten met alle partijen goed en gestructureerd onderhouden, is de website zeer actueel.

 

Feiten en cijfers

Hieronder een overzicht van de feiten en cijfers:

  • Gemiddeld 95.000 bezoekers per maand;
  • 9,6 reacties per profiel;
  • 250 nieuwe profielen (bedrijven) per maand;
  • wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste profielen;
  • 45 % van onze profielen zijn succesvol verkocht / gekocht
  • alle profielen anoniem op onze website;
  • forward en backward matching van profielen.

 

Contact

Bedrijventekoop.be
Wijnegemsteenweg 50b
2970  Schilde

Tel: +32 (0)470 041 785
Fax: +32 (0)3 658 32 43
KBO België 0809.710.666

info@bedrijventekoop.be