laatst bijgewerkt op: 14-06-2019
Societeavendre.be
Prijsvraag of vraagprijs?

Uitzendbureau/procesbeheerser met potentie

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59674 23-10-2018 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 50 - 100 50 - 100
omzet laatste boekjaar winst voor belastingen overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Meer dan € 1.000.000 Meer dan € 5.000.000 B.V.B.A.
Omschrijving

Bedrijfshistorie:
Opgericht in 1999 is het bedrijf inmiddels een belangrijke speler geworden binnen de personeelsvoorziening in de Foodsector. Sterk in innovaties. Met 20 ‘kantoormedewerkers’ en een management team is het bedrijf de eerste fasen ontgroeit. Er is een vergaande samenwerking met de klanten, het aangaan partnerships kan de volgende stap zijn en daar wil de huidige eigenaar wel bij betrokken zijn, maar niet managen. Verder denkt de eigenaar dat een landelijke uitstraling de waarde van het bedrijf zal verhogen. Hier liggen kansen voor de grotere uitzendconcerns.

Activiteiten:
Dit uitzendbureau is feitelijk onderdeel van de organisaties waar ze voor werken, niet dat ze kantoor houden bij de klant, maar ze nemen wel de personeelsplanning en invulling voor een groot gedeelte over. De uitzendkrachten zijn over het algemeen in Nederland wonende en geïntegreerde krachten, die na een periode bij deze organisatie gewerkt te hebben naar de klant overstappen. De Flex Procesbeheerser is net zo afhankelijk van zijn grote klanten, als dat de klanten afhankelijk zijn van de Flex Procesbeheerser. Er zijn 600 tot 800 uitzendkrachten werkzaam.

Onderscheidend vermogen:
Geen uitzendbureau, maar een innovatieve procesbeheerser. De vergoeding voor de diensten vindt nog traditioneel plaats, maar er is voldoende aanleiding om samen met de klanten naar andere verdienmodellen te groeien en de organisatie naar een nieuwe dimensie te brengen.

Interessant voor investeerder met meerdere flexbedrijven, groot uitzendconcern of payrollbedrijf die een verticale integratie nastreeft. Professionele koper is een vereiste.

klik hier om te reageren op dit profiel
Tags (trefwoorden)
Uitzenden | detacheren | uitzendbureau | te koop | overname