23/10/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

> 5.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Overig

Bedrijfshistorie:

Opgericht in 1999 is het bedrijf inmiddels een belangrijke speler geworden binnen de personeelsvoorziening in de Foodsector. Sterk in innovaties. Met 20 ‘kantoormedewerkers’ en een management team is het bedrijf de eerste fasen ontgroeit. Er is een vergaande samenwerking met de klanten, het aangaan partnerships kan de volgende stap zijn en daar wil de huidige eigenaar wel bij betrokken zijn, maar niet managen. Verder denkt de eigenaar dat een landelijke uitstraling de waarde van het bedrijf zal verhogen. Hier liggen kansen voor de grotere uitzendconcerns.

Activiteiten:

Dit uitzendbureau is feitelijk onderdeel van de organisaties waar ze voor werken, niet dat ze kantoor houden bij de klant, maar ze nemen wel de personeelsplanning en invulling voor een groot gedeelte over. De uitzendkrachten zijn over het algemeen in Nederland wonende en geïntegreerde krachten, die na een periode bij deze organisatie gewerkt te hebben naar de klant overstappen. De Flex Procesbeheerser is net zo afhankelijk van zijn grote klanten, als dat de klanten afhankelijk zijn van de Flex Procesbeheerser. Er zijn 600 tot 800 uitzendkrachten werkzaam.

Onderscheidend vermogen:

Geen uitzendbureau, maar een innovatieve procesbeheerser. De vergoeding voor de diensten vindt nog traditioneel plaats, maar er is voldoende aanleiding om samen met de klanten naar andere verdienmodellen te groeien en de organisatie naar een nieuwe dimensie te brengen.

Interessant voor investeerder met meerdere flexbedrijven, groot uitzendconcern of payrollbedrijf die een verticale integratie nastreeft. Professionele koper is een vereiste.


Uitzendbureau/procesbeheerser met potentie
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
> 5.000.000