15/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Algemene informatie

Branche

Gezondheidszorg

Soort bedrijf

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

6 jaar geleden startte ik mijn onderneming nadat ik mijn passie jaren uitvoerde bij een soortgelijk bedrijf. Het pand waar ik dagelijks voorbij reed en stiekem van droomde  stond al enige maanden te huur en zo gezegd zo gedaan was ik in december 2016 verhuurster van het mooie (hoek) pand. Wat mij in dit hoek pand enorm aantrekt zijn de vele ramen die zorgen voor prachtig licht inval. De ene hoek loopt langs de doorgaande weg en de andere hoek in een straat waar je gratis kunt parkeren. Erg makkelijk voor mensen die met de auto komen. Op 2 minuten lopen is er een grote parkeerplaats bij een supermarkt waar je ook maximaal 2 uur gratis kunt parkeren. Het pand was van niets voorzien. alles is nieuw aangelegd. Van het storten van beton tot het afzuigsysteem en airconditioning die op het dak met een heftruck geplaatst is. Electriciteit met goedkeurings rapport zijn aanwezig. Er zijn twee nooduitgangen, waarvan er een gebruikt wordt als inkom. Deze zijn ook goedgekeurt door de brandweer. Het pand is rondom voorzien met reeds vernieuwde bestickering met aanduiding binnen de health club. Zijkant pand is voorzien van een 3 meter hoog stalen frame met reclame. Heel uitnodigend.  


Activiteiten van het bedrijf

De activiteiten binnen de health club zijn vooral coachen en begeleiden bij het sporten. De club is voorzien van 4 IR (infrarood) sport cabines. Deze zijn voorzien van een digitale tablet waar programma's klantgericht in staan. De cabines gaan aan via de tablet op wifi systeem. Dan is er een Slimm wall aanwezig ook met IR warmte waar je vooral personal kunt trainen op kracht. Deze oefeningen worden staand uitgevoerd. Dan is er nog de octane hitfiets met twee IR warmte walls. Deze kunnen op 50, 75 of 100% warmte vermogen aangezet worden. Als variatie is er ook een bekende Octane roeiapparaat.

In de zen hoek staan er drie ozon cabines. Ozon zorgt voor het totale welzijn van de mens. Ontgifting van de huid en 15 minuten heerlijk ontspannen in een bijna sauna achtige cabine. Na elke sessie kan hiervoor gekozen worden.

Verder is er een omkleedruimte ruimte aanwezig met 3 douche cabines en een aparte toilet. De totale ruimte is voorzien van een kantine met keuken en koelkast. Bij binnenkomst een toonbank. Er is een kantoor/intake ruimte aanwezig met een speciale tanita weegschaal. Ruimte 3 worden de bindweefselmassages gegeven. De totale ruimte is een mooie eenheid.


Onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen is dat het  kleinschalig is. Persoonlijke begegeleiding staat bovenaan en de high end doelgroep maakt daar graag gebruik van. Geen volle drukte of wachten op je apparatuur. Er is een speciaal digitaal programma aanwezig waar leden middels een speciale link die ze bij start krijgen, gebruik van maken om hun gewenste tijden te reserveren. Een dag van te voren krijgen ze een herinnering dat ze een dag later een sport afspraak hebben. Verder werk je met op afspraak gemaakte weeg en meet momenten. Daar is een speciaal geheim recept voor nodig, om deze berekeningen te kunnen maken. Dat maakt het doel zo speciaal in dit concept. Bij een gezond BMI starten mensen in een jaarabonnement met na een jaar maandelijks opzegbaar. Bij gewichtsverlies en voedingsleer start men in een kuur en werk je samen naar een gezond BMI toe. Dit kan nadien onderhouden worden in een abonnements vorm. Hierin zit ook een stuk voedingsleer gebouwd middels een app waarin ieder individu wekelijks een plan toegestuurt krijgt met een boodschappenlijst en recepten die op individu zijn afgestemd. Zo werk je samen met respect voor je body en soul naar een gezonde leefstijl.


Overig

Koper is voorzien van een flinke dosis affectie en gedrevenheid in het coachen bij het sporten en afvallen of onderhouden van een gezonde leefstijl. Body food & mind zijn daarbij de elementen die weer gereset worden. Geduldig maar soms ook direct ga je samen met respect voor het lichaam en persoon naar een nieuwe way of ife voor de langere termijn. Kijkend met aandacht naar je clientèle op weg naar hun persoonlijk doel.

Deze health club is een prachtige groeiende onderneming waarin oog voor detail en trendy club achtige elementen aanwezig zijn om je clientèle in een mooie setting te mogen ontvangen. Het is een must om in deze health Club te mogen sporten.


Afbeeldingen
Succesvolle afslank health club (NL)
Regio
Branche
Gezondheidszorg
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000