laatst bijgewerkt op: 18-06-2019
Societeavendre.be
Prijsvraag of vraagprijs?

Exploitatierechten opklapbare werkbank

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59881 20-12-2018 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar winst voor belastingen overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.
Omschrijving

Onze opdrachtgever heeft een uitzonderlijke werkbank ontwikkeld en gerealiseerd. Op deze state of the art werkbank voor de vakman (afbouw, timmerman) en veeleisende hobbyist kun je aanzienlijk sneller, nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler werken.

Deze universele werkbank is uitermate stabiel, licht in gewicht, draagbaar, opklapbaar en kan uitgebreid worden met hulpstukken voor elektrisch gereedschap. Vakmensen die al jaren met deze multifunctionele werkbank gewerkt hebben willen niet meer zonder. Hij gaat een leven lang mee. Aanschaf betaalt zich terug met hogere arbeidsproductiviteit en professionaliteit.

Opdrachtgever wenst de rechten van productie en de wereldwijde vermarkting over te dragen aan een organisatie die wereldwijd een stevige positie inneemt of ambïeert in dit segment. De verkooprechten kunnen ook per land verleend worden.

De te vragen verkoopprijs van de exploitatierechten, eventueel in combinatie met royalties ligt op een niveau dat recht doet aan de bijzondere kwaliteit en eigenschappen van de werkbank.

Serieuze gegadigden zullen graag nader geïnformeerd worden na ondertekening van de betreffende geheimhoudingsverklaring.

klik hier om te reageren op dit profiel