Profiel nr. 107355

Groothandel dameskledij te koop waar stijl en kwaliteit samenkomen

06/01/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Ook interessant voor

 • Oost-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Wallonië
 • Nederland
 • Duitsland
 • Spanje
 • Europa
 • Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Groothandel in consumentengoederen

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Na 16 succesvollle jaren in de modeindustrie bieden wij de kans om onze zaak , een welgevestigde dameskleding groothandel, over te nemen. Opgestart als een groothandel met inkoop in het buitenland, evolueerde onze zaak naar een modelabel met toenemende eigen productie. Productie vindt plaats in Belgie, Italie, Portugal, Frankrijk. Hierdoor wordt een divers en hoogwaardig assortiment gegarandeerd. Ons merk straalt een zeer vrouwelijke en eigentijdse sfeer uit die aansluit bij de moderne vrouw. Gericht op een brede doelgroep van 18 jaar en ouder genieten wij van een commercieel succes met een gevestigd klantenbestand van damesboetieks. De nadruk op kwaliteit en afwerking maakt ons merk een betrouwbare keuze voor boetieks die streven naar duurzame en stijlvolle kleding. Wij bieden begeleiding en overdracht van knowhow om een soepele overgang te boeken.

 

 


Activiteiten van het bedrijf

Doorlopende creatie van nieuwe kledingstukken gedurende het ganse jaar. Dit omvat het volgen van de modetrends, onderzoek naar stoffen en ontwerpen die aansluiten bij de stijl van de collectie. Actief onderhouden van het contact met bestaande klanten en zoeken naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Regelmatige bezoeken aan damesboetieks om de relatie te versterken en inzicht te krijgen in hun behoeften. Betrokkenheid bij verkoopsaktiviteiten, zowel op afstand als tijdens persoonlijke ontmoetingen met klanten. Het promoten van nieuwe collecties en het adviseren van boetieks over de beste keuzes voor hun doelgroep. Regelmatig evalueren van de voorraadniveaus en bijbestellen van best verkopende items. Zorgen voor een gebalanceerde voorraad die aansluit bij seizoensgebonden vraag. Onmiddellijke en nauwkeurige fakturatie van de geleverde goederen. Cooerdineren van logistieke processen om ervoor te zorgen dat de kledingstukken op tijd aankomen


Onderscheidend vermogen

De creatieve continuiteit om nieuwe en unieke kledingstukken te creeren het hele jaar door. De constante stroom van frisse ontwerpen zorgen ervoor dat de klanten steeds weer iets nieuw kunnen ontdekken. Het persoonlijk kontakt en de regelmatige bezoeken aan damesboetieks vestigen er de aandacht op aan de waarde die gegeven wordt aan de relaties met de klanten. Deze directe betrokkenheid creeert een gevoel van vertrouwen en loyaliteit. Met een zeer sterke focus op een zeer vrouwelijke uitstraling onderscheidt het merk zich in de markt. De kleding weerspiegelt eigentijdse vrouwelijkheid en biedt stijlvolle keuzes voor vrouwen van 18 jaar en ouder. Het hoge belang aan kwaliteit en afwerking benadrukt het vakmanschap achter elk kledingstuk. Dit creeert een positieve perceptie van duurzaamheid en waarde bij de klanten. De internationale producties voegen een internationale dimensie toe aan het merk.


Overig

De ideale koper van ons bedrijf is zeer modebewust en waardeert eigentijdse ontwerpen. Er wordt gezocht naar kleding die trendy en stijlvol is, alsook commercieel, en die het merk zijn persoonlijke mode-uitdrukking weerspiegelt.

De koper is op zoek naar kleding die aansluit bij de levenstijl van de vrouw die het merk koopt en die haar vrouwelijkheid benadrukt.

De koper heeft een scherp oog voor kwaliteit en afwerking.

De koper is trendgevoelig en is gepassioneerd door mode.

De koper is een doorzetter en kent geen uren indien het nodig is.

De koper let met veel precisie op zijn stock.

De koper kan snel beslissingen nemen.

De koper is enorm klantgericht.

De koper is zeer commercieel.


Groothandel dameskledij te koop waar stijl en kwaliteit samenkomen
Regio
Antwerpen
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.