04/12/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Keuken, badkamerspeciaalzaak

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

BVBA opgericht in 2011.


Activiteiten van het bedrijf

Onze firma is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van high-level klanten bij de verwezenlijking van hun exclusieve keukens en maatmeubelen. Organisatie, logistiek en kwaliteit spelen een belangrijke rol. De maatkeukens worden door onze vaste onderaannemer in Oost-Europa gemaakt. We werken al meer dan 10 jaar samen.


Onderscheidend vermogen

Dankzij de flexibele structuur van het bedrijf geniet de zaakvoerder van aanzienlijke vrijheid. Klanten worden uitsluitend op afspraak ontvangen. De klantenkring van het bedrijf strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.


Overig

Altijd al gedroomd van het creëren van prachtige keukens en interieurs en het runnen van een bedrijf waarvan de realisaties schitteren in de meest prestigieuze woonbladen?

De nauwe samenwerking met toegewijde meubelmakers in het buitenland ziet u niet als een risico, maar als een spannende uitdaging en groeipotentie. Communiceren in het Engels is geen probleem voor u.

Met behulp van uitgebreide online en offline marketing (magazines, tv, beurzen) is de locatie van de nieuwe showroom van ondergeschikt belang. Als u interesse heeft in het huren van onze bestaande showroom in het centrum van België, staan wij daar zeker voor open. 

Wenst u uw eigen woning of een andere ruimte als showroom te gebruiken, dat kan zeker. Wij bieden de nieuwe eigenaar de nodige begeleiding gedurende de gevraagde periode aan.


Exclusieve keukenzaak te koop
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000