Profiel nr. 106081

Groeiend renovatiebedrijf en herstellingen alle aard.

11/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Afwerkingsbedrijf

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het groeiend bedrijf is opgstart door de huidige zaakvoerder met medewerking van zijn echtgenote. Heel vlug kon het bedrijf beschikken over een uitgebreid ciënteel en waren extra werkkrachten nodig. Het bedrijf specialiseerde zich eerst in kleine en grote herstelingen (klussen) voor zowel het privé als zakelijk cliënteel. Achteraf werd ook de totale renovatie aan hun activiteiten toegevoegd.  


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf gaat ter plaatste bij zowel B2B als B2C klanten om herstelleningen te doen van klein tot groot. 

Ingval er grotere werken gepland zijn zoals maatwerk, inrichten keuken en of badkamer of andere woon/ bedrijfsruimtes dan staat het bedrijf ook garant voor een perfecte uitvoering en afwerking. Het bedrijf beschikt over moderne machines en gereedschappen en heeft eveneens een recent wagenpark.met bedrijfsvoertuigen die volledig zijn uitgerust om ter plaatste alles te kunnen afwerken. 

Het bedrijf werkt af van A tot Z.    


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf onderscheidt zich door de ervaring van de zaakvoerder en de kennis die hij heeft overgebracht naar zijn inmiddels ervaren teams. 

Dagelijks volgt hij de werkzaamheden op en heeft hierdoor een zeer goede binding met de (tevreden) klanten. Verder zijn er reeeds een 3 -tal gotere zakelijke klanten/ maatschappijen die zorgen voor een goedgevuld werkschema/ agenda. 


Overig

De koper is best iemand met ervaring uit de renovatie/ bouwsector.  Het zou goed zijn dat hij de huidige werksfeer verder zet en dagelijks samen met zijn teams de werken aanpakt zoals het nu gebeurt.  Er zijn zeker nog sterke groeimogelijkheden.

Of de koper is een bestaand bedrijf en neemt de activiteiten mee over in hun opdrachten/ bestaande structuur/ organisatie met als doel het vergroten van het cliënteel/ omzet.   


Groeiend renovatiebedrijf en herstellingen alle aard.
Regio
Oost-Vlaanderen
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000