Profile number 106081

Groeiend renovatiebedrijf en herstellingen alle aard.

11/09/2023 Date added

Located in

Oost-Vlaanderen

General information

Sector

Construction

Type of company

Finishing companies

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Het groeiend bedrijf is opgstart door de huidige zaakvoerder met medewerking van zijn echtgenote. Heel vlug kon het bedrijf beschikken over een uitgebreid ciënteel en waren extra werkkrachten nodig. Het bedrijf specialiseerde zich eerst in kleine en grote herstelingen (klussen) voor zowel het privé als zakelijk cliënteel. Achteraf werd ook de totale renovatie aan hun activiteiten.    


Company activities

Het bedrijf gaat ter plaatste bij zowel B2B als B2C klanten om herstelleningen te doen van klein tot groot.  Ingval er grotere werken gepland zijn zoals maatwerk, inrichten keuken, badkamer of andere woon/ bedrijfsruimtes dan staat het bedrijf ook garant voor een perfecte uitvoering en afwerking. Het bedrijf beschikt over moderne machines en gereedschappen en heeft eveneens een recent wagenpark.met bedrijfsvoertuigen die volledig zijn uitgerust om ter plaatste alles te kunnen afwerken.  Het bedrijf werkt af van A tot Z.    


Unique selling points

Het bedrijf onderscheidt zich door de ervaring van de zaakvoerder en de kennis die hj heeft overgebracht naar zijn inmiddels ervaren teams.  Dagelijks volgt hij de werkzaamheden op en heeft een zeer goede binding met de (tevreden) klanten. Inmiddels zijn er reeeds een 3 -tal gotere zakelijke klanten/ maatsschappijen die zorgen voor een goedgevuld werkschema/ agenda. 


Other

De koper is best iemand met ervaring uit de renovatie/ bouwsector.  Het zou goed zijn dat hij de huidige werksfeer verder zet en dagelijks samen met zijn teams de werken aanpakt zoals het nu gebeurt.  Er zijn zeker nog sterke groeimogelijkheden.  

Of de koper is een bestaand bedrijf en neemt de activiteiten mee over in hun opdrachten/ bestaande structuur en organisatie.  Vergroten van het cliënteel/ omzet.   .  


Groeiend renovatiebedrijf en herstellingen alle aard.
Region
Oost-Vlaanderen
Sector
Construction
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 1.000.000