02/10/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Fietshandel

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

4 jaar geleden in ons verhaal met de fietsenwinkel in Zandhoven begonnen. Wij zijn een jong en ondernemend koppel die in het centrum van Zandhoven een winkelruimte hebben van +/- 150 vierkante meter showroom hebben in combinatie met een open atelier.  Momenteel is het een succesvolle zaak met een trouw en vast cliënteel. Helaas zijn wij door gezondheidsredenen genoodzaakt om ons avontuur hier te beëindigen.

Wij hopen de correcte persoon te vinden om deze zaak verder uit te bouwen.


Activiteiten van het bedrijf

Wij hebben een fietsenspeciaalzaak waar ongeveer 60 fietsen kunnen uitgesteld worden. Eveneens alle accessoires kunnen uitgesteld worden aan de verschillende wanden.

De winkel beschikt over een  open herstelatelier waar wij fietsen en e-biks herstellen in het zicht van de klant voor een open en levendige ervaring. Dit zodat de klant steeds kan zien met hoeveel passie en liefde we aan de fiets werken. 


Onderscheidend vermogen

Er zit nog veel potentieel en uitbouwmogelijkheden in ons atelier. Dit wil zeggen dat het atelier en showroom nog mogelijkheden heeft om verder uit te bouwen. Momenteel zijn we de enige fietsenwinkel in Zandhoven wat nog veel uitbreiding van cliënteel in zich heeft. Momenteel leggen wij voornamelijk de focus op E-bikes. Dit betekent dat er op vlak van fietsaanbod nog veel groeimogelijkheden zijn zoals bijvoorbeeld racefietsen en MTB's.


Overig

Wij zoeken een gedreven fietsenmaker of een manager die graag een mooi bedrijf wil uibouwen in een dorp en de charme van een dorpswinkel wil ervaren en verder laten groeien. 


Afbeeldingen
Verkoop fietsenwinkel centrum
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 250.000