Profile number 105345

Verkoop fietsenwinkel centrum

02/10/2022 Date added

Located in

Antwerpen

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Bicycle store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 0 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 250.000 - € 500.000


Company history/background

4 jaar geleden in ons verhaal met de fietsenwinkel in Zandhoven begonnen. Wij zijn een jong en ondernemend koppel die in het centrum van Zandhoven een winkelruimte hebben van +/- 150 vierkante meter showroom hebben in combinatie met een open atelier.  Momenteel is het een succesvolle zaak met een trouw en vast cliënteel. Helaas zijn wij door gezondheidsredenen genoodzaakt om ons avontuur hier te beëindigen.

Wij hopen de correcte persoon te vinden om deze zaak verder uit te bouwen.


Company activities

wij hebben een fietsenspeciaalzaak waar ongeveer 60 fietsen kunnen uitgesteld worden. Eveneens alle accessoires kunnen uitgesteld worden aan de verschillende wanden.

De winkel beschikt over een  open herstelatelier waar wij fietsen en e-biks herstellen in het zicht van de klant voor een open en levendige ervaring. Dit zodat de klant steeds kan zien met hoeveel passie en liefde we aan de fiets werken. 


Unique selling points

Er zit nog veel potentieel en uitbouwmogelijkheden in ons atelier. Dit wil zeggen dat het atelier en showroom nog mogelijkheden heeft om verder uit te bouwen. Momenteel zijn we de enige fietsenwinkel in Zandhoven wat nog veel uitbreiding van cliënteel in zich heeft. Momenteel leggen wij voornamelijk de focus op E-bikes. Dit betekent dat er op vlak van fietsaanbod nog veel groeimogelijkheden zijn zoals bijvoorbeeld racefietsen en MTB's. 

 

 


Other

wij zoeken een gedreven fietsenmaker of een manager die graag een mooi bedrijf wil uibouwen in een dorp en de charme van een dorpswinkel wil ervaren en verder laten groeien. 


Photos
Verkoop fietsenwinkel centrum
Region
Antwerpen
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
0 - 250.000