15/06/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

NV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Binnenhuis-inrichtingszaak die reeds méér dan 30 jaar een ruim cliënteel bedient in de inrichting van hun woning, bedrijf, ... Deze zaak werkt samen met een grote mix aan leveranciers van stijlvolle en kwalitatieve binnenhuisdecoratie. De activiteit valt uiteen in 4 thema's: verf - raam - muur en vloer. Het bedrijf is een vaste waarde geworden in de binnenhuisinrichting en kent een uitstekende reputatie in de ruime omgeving. Op het moment van de overname zal geen personeel meer in dienst zijn, maar de huidige zaakvoerder wenst zijn kennis en netwerk ter beschikking te stellen van de overnemer. De omzet bedraagt ca 600.000 EUR (cijfers 2020). LIGGING Het bedrijf is gevestigd in de regio Antwerpen en is gelegen op een zeer commerciële locatie. Het gebouw bestaat uit een gelijkvloerse winkelruimte, een magazijn en 2 bovengelegen appartementen - bouwjaar 2003. Totale oppervlakte gelijkvloers = ca 680 m². Het gebouw is eigendom van de familie en kan mee aangekocht worden indien gewenst.


Onderscheidend vermogen

Sterktes & opportuniteiten Doorgedreven klantenservice Zaak met uitstekende reputatie & warm & vriendelijke onthaal Trouw en zeer tevreden klantenbestand Huidige eigenaar wil zijn diensten ter beschikking stellen van de overnemer Er is geen sociaal passief aanwezig


Overig

Reden verkoop Voorbereiding pensionering huidige eigenaar Over te nemen Er wordt de mogelijkheid geboden om ofwel de aandelen van de exploitatievennootschap over te nemen ofwel het handelsfonds van de activiteit. Het gebouw zal geen deel meer uitmaken van deze exploitatievennootschap. Er is wel de mogelijkheid tot het huren van het bedrijfsgedeelte van het gebouw. Een aankoop van het totale gebouw (inclusief de 2 appartementen) is eveneens mogelijk. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Interesse?  Neem dan vrijblijvend contact op met Finactor.


Binnenhuis-decoratiezaak regio Antwerpen
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
100.000 - 250.000