Menu

Profiel nr. 102583

Bekend kledingmerk uit Antwerpen te koop!

17/08/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Ook interessant voor

 • Oost-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Dames- en herenmode

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

 Voor veel Antwerpenaren een bekend merk. Zo’n 4 jaar geleden opgezet om deze mooie stad een stukje mooier te maken. Zelf ben ik 1,5 jaar geleden na een carrière switch ingestapt en heb ik het bedrijf overgenomen. 2020 is voor iedereen een vreemd jaar geweest en voor ons was dit niet anders. Onze kleding werd verkocht in een winkel in Antwerpen maar helaas kwam hier door COVID-19 een einde aan. Wel denken we dat hier in de toekomst nog veel mogelijkheden zijn.  


Activiteiten van het bedrijf

Op deze webshop hebben wij verschillende collecties, van kleding tot woondecoratie. Deze items hebben allemaal 1 ding gemeen, ze staan in het teken van ’T stad (Antwerpen). Naast de ‘kledij’ collectie hebben wij gedurende het jaar verschillende assortimenten, denk hierbij aan een valentijn, zomer, winter en kerst collectie, Halloween etc. Wij werken met het Print-On-Demand systeem waardoor we makkelijk kunnen inspelen op de laatste trends, geen inkoop kosten hebben, oneindig kunnen experimenteren met verschillende designs en de concurrentie altijd een stap voor blijven. Wij werken samen met een Europese leverancier waardoor we de levertijden relatief kort kunnen houden. We betalen de producten aan de leverancier nadat wij een bestelling van een klant ontvangen. Hierdoor heb je geen risico dat je met voorraden blijft zitten. Hiernaast hebben wij een zeer sterke organische positie bemachtigd in Google waardoor mensen ons gemakkelijk kunnen vinden.


Onderscheidend vermogen

Momenteel is er 1 werknemer in dienst. Een jonge jongen uit Antwerpen die studeert om graphic designer te worden, hij is dan ook verantwoordelijk voor de Social media, nieuwsbrieven en een groot gedeelte van de ontwerpen. Met overleg weten we zeker dat hij zou willen blijven werken. Naast ruim 5000 volgers op Instagram en hetzelfde aantal abonnees is de e-mail marketing geautomatiseerd.


Overig

De nieuwe eigenaar zal een bepaalde band met Antwerpen moeten hebben om achter het merk en kleding te staan. Daarnaast is de webshop ook enorm geschikt voor nieuwelingen in de e-commerce. Doordat er een hoge mate van automatisering is en het harde werk gedaan is van het creëeren van een merk en naamsbekendheid is het nu een kwestie van langzaam aan doorgroeien.   Momenteel staan de advertenties uit, dit mede doordat ik momenteel niet zo heel veel tijd heb. Wel weet ik zeker dat een nieuwe eigenaar met een beetje aandacht en tijd de shop weer helemaal up and running kan krijgen om zo kwartaal 4 de investing direct terug te verdienen. Ook denken wij dat influencer marketing enorm succevol kan zijn.


Bekend kledingmerk uit Antwerpen te koop!
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.