Overname onderneming

Klaar voor overname onderneming?

Wilt u uw onderneming verkopen? Of bent u op zoek naar een passende onderneming ter overname? Hebt u geen opvolger, bent u op zoek naar een Management Buy in (MBI) of vanuit strategisch oogpunt op zoek naar uitbreiding? Op Bedrijventekoop.be vindt u een volledig aanbod in diverse branches en provincies van onderneming ter overname.

 

Zoekservice

Via onze zoekservice is het eenvoudig om een geschikte onderneming ter overname te vinden. Je kan zoeken volgens onderstaande categorieën:

 

Plaats zelf een vraagprofiel

Op Bedrijventekoop.be is het mogelijk zelf een vraagprofiel te plaatsen zodat u exact aan kan geven waar u naar op zoek bent en zo in contact komt met alleen voor u geschikte partijen. Indien u interesse hebt in de overname van een onderneming kan u dus in uw persoonlijke profiel al uw wensen specifiëren; zo kan u gericht zoeken naar een geschikte onderneming ter overname en kan u gevonden worden door aanbieders met een bedrijf dat interessant kan zijn voor u.

 

Plaats zelf een aanbodprofiel

Indien u een onderneming ter overname wil aanbieden, kan u ook een profiel plaatsen op Bedrijventekoop.be. Hierin kan u de details van het bedrijf omschrijven en zo kandidaat kopers zoeken voor uw bedrijf. Daarnaast kan u op deze manier opgenomen worden in de wekelijkse nieuwsbrief om zo uw bereik te vergroten en meer potentiële kopers aan te spreken. Het is hierbij belangrijk om de waarde van uw bedrijf te weten.  Via Bedrijventekoop.be kan u een waardebepaling invullen.

 

Krijg advies

Bij de overname van een onderneming komt veel kijken. Het kan daarom interessant zijn om ten rade te gaan bij een specialist. Hij kan een extra bron van informatie bieden bij de zoektocht naar een onderneming ter overname of zijn netwerk aanspreken bij het zoeken van een geschikte kandidaat bij de verkoop van een onderneming. Bekijk onze lijst van specialisten en vindt iemand in uw regio.