Menu

Profiel nr. 72560

Gezocht : Webdesign, Reclame en Communicatiebedrijven

04/11/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Meerdere regio’s mogelijk

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Meerdere opties

Rechtsvorm

 • Eenmanszaak
 • VOF
 • bvba
 • NV
 • N.v.t.
 • C.V.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

 • Startend
 • Groeiend
 • Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 25

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € > 5.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Je voelt het, er zit groei in de onderneming. Elke dag heb je vlotte omgang met lokale en nationale ondernemers. In jouw regio voel je echt de impact. Steeds meer mogelijkheden komen naar je toe... vormgeving, content marketing, webdesign en steeds meer ben je op zoek naar die specialisten die ook generalisten zijn.

Maar hoe blijf je strategisch de sterkste ? Hoe kan je jouw klanten een totaalservice aanbieden nu meer en meer specialisaties nodig zijn?

Graag bouwen we een netwerk uit waar jij aan het stuur blijft, hoofdaandeelhouder en marketeer. Het is jouw familiaal bedrijf. Maar waar jouw eenzaamheid aan de top steun krijgt van een partner, die letterlijk mee investeerd, talenten deelt en samen aan de groei werkt. Samen grotere projecten aandurven, klanten lokaal bedienen en geen angst voor nieuwe communicatievormen.

 


Activiteiten van het bedrijf

Als full-service agentschap willen we graag een minderheidsaandeel nemen in verschillende agentschappen en webbureaus, die omwille van groeipotentieel, gebrek aan familiale overname of organisatorische uitdagingen een duwtje in de rug kan gebruiken.

Samen bouwen we dan een organisatie uit waarin jouw eigenheid bewaard kan blijven, jouw rendement kan verhoogd worden en de risico's gedeeld worden. Besluiten worden sneller genomen, bronnen worden gedeeld en talenten samen ingezet.

Zo kan jouw/jullie creativiteit, talent en ondernemingszin alleen maar groeien en plukken samen meer en sappigere vruchten.

Zelf bouwde we reeds 20 jaar een regionaal agentschap uit met 15 specialisten, honderden klanten en een gezond duurzaam rendement. We zijn klein onder de grote, we zijn groot onder de kleintjes. We doen grootste dingen voor lokale ondernemers en werken efficiënt voor grote organisaties. Net als jij ?

 


Onderscheidend vermogen

Uniek en vernieuwende aanpak voor communicatieagentschappen, reclamebureau's en webburreau's die zich afvragen hoe ze de volgende stap kunnen nemen. Hoe ze meer kunnen verkopen aan hun bestaande klanten en rendabele klanten kunnen aantrekken.

On- of Offline, facebook, youtube, linked-in, instagram, media buying, vormgeving, fotografie, video, animatie, strategie, digital advertising, webdesign, app-ontwikkeling, branding, marketing automation, datacollection, leadhacking... samen kunnen we nog meer.

Duurzaam ondernemen is gezond ondernemen, bewust ondernemen, lokaal ondernemen een gezond team uitbouwen... dat doen we samen.

Misschien zit jij wel op een ei, dat je graag wil leggen... En wil je uit de regionale schelp kruipen en samen de groep bouwen... ook dan zijn wij er voor u.


Overig

Wat zijn we niet... de laatste hoop voor faillissement, een pensioenfonds of nachtwerker van dienst. Waar willen we naar toe... een droom, een fantasie van gelijkgestemde, familiale creatieve ondernemers en multidiciplinaire specialisten. :-)

Aangetrokken, met af te spreken doe je niets verkeerd. 


Gezocht : Webdesign, Reclame en Communicatiebedrijven
Regio
Meerdere regio’s mogelijk
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop gevraagd
Omzet
250.000 - 2.500.000
Overname
0 - > 5.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.