Deze traiteur-delicatessenzaak heeft 2 hoofdactiviteiten en 2 nevenactiviteiten :
1. het bereiden en verkopen van maaltijden en buffetten - het bereiden gebeurt in een eigen
atelier (in eigendom) - het verkopen gebeurt in een eigen winkel (ca 20%) maar vooral via
een vaste leveringsronde (80%) aan scholen, bedrijven, ...
2. het verzorgen van feesten op verplaatsing (BBQ, paella, buffetten, ...)
3. eindejaarscatering
4. varia-nevenactiviteiten (kookworkshops, broodjesschotels, ...)
Tevens wordt verkocht via een traiteur-automaat.
In de zaak werken 2 personeelsleden + de zaakvoerder.
De zaak is zeer goed geëquipeerdmet een uitgebreide lijst aan divers materiaal, zowel voor eigen gebruik als voor de organisatie van evenementen.
De omzet bedraagt ca 350.000 EUR op jaarbasis en is elk jaar stijgend.
Dit bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse Zele in een eigen handelspand met atelier- en winkelruimte met grondoppervlakte van ca 130 m².
Het betreft een vlot bereikbare locatie in het centrum met voldoende parkeermogelijkheden.
Zowel exploitatie als het gebouw zit in een vennootschap.
Er wordt de mogelijkheid geboden om 100% van de aandelen van deze vennootschap over te kopen.
Alle verdere gedetailleerde informatie is beschikbaar op aanvraag.