Profiel nr. 106890

Keukens, badkamers en interieur. TOP Maatwerk.

18/03/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Ook interessant voor

Antwerpen

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Afwerkingsbedrijf

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf bestaat sinds 2008 en heeft steeds volledige perfectie nagestreefd in het ontwerpen, verkopen, leveren en plaatsen van keukens, badkamers en interieurs.   Inmiddels kan de zaak rekenen op een trouw ciënteel en staat zij bekend voor een perfecte service.  Deze service is inmiddels uitgebouwd tot volledige afwerking, indien gewenst, van A -Z. De zaakvoerder is steeds bereikbaar/ aanwezig en betrokken bij ieder ontwerp wat de opvolging en timing van ieder project ten goede komt. .  . 


Activiteiten van het bedrijf

Vooraanstaand en trendy bedrijf inzake het ontwepen van keukens, badkamers en interieurs.  Het bedrijf levert TOP Belgisch maatwerk.en wordt gestuurd door een team van een 6 - tal medewerkers, inclusief de zaakvoerder.    Vanaf de verkoop, in de mooie en sfeervolle showroom, het ontwerp tot en met  de afwerking/ plaatsing van de bestelling wordt het hele traject opgevolgd door de ervaren teams, steeds met nauw toezicht van de eveneens ervaren zaakvoerder.   Het stockeren van de te leveren keuken- en badkamertoestellen kan in de eigen (kleine) loods achteraan de showroom. (niet aanpalend)    Het bedrijf is zeer dynamisch en actief.  Het is dan ook vertegenwoordigd op Batibouw met zeer trendy en moderne keuken(s)/ nieuwte technieken. . 


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf kan alles afwerken van A - Z. Dit baart de klenten minder zorgen en zorgt er voor dat de vooropgestelde timing wordt gerespecteerd. De werken worden deels in onderaanneming uitgevoerd, dit door trouwe en ervaren onderaannemers. Het meubilair, wat keuken, badkamer of het interieur betreft, wordt vervaardigd door meester meubelmakers/ schrijnwerkers voor wie de kwliteit voorop staat.   ECHT Belgisch maatwerk en vakmanschap.  De plaatsing gebeurt door het eigen team..  De structuur bestaat uit  4 ontwerpers, verkopers & dossierbeheerders + 2 plaatsers.  In totaal met 6 medewerkers. Juist gepast om perfect te werken, zonder overdreven personeelslast en kosten.  De zaakvoerder is bereid om nog gedurende langere periode mee te werken.  Geen vlucht.      


Overig

Dit profiel kan tweeêrlei zjn:   

De koper beschikt over enig managmenttalent, volgt alle trendy nieuwigheden en leidt zo verder de zaak, of de koper is meubelmaker/ schrijnwerker van opleiding, staat in voor het technische en de volledige afwerking van de ontwerpen en hij laat verder de medewerkers hun vertrouwde werk doen, dit zoals op heden. 


Keukens, badkamers en interieur. TOP Maatwerk.
Regio
Oost-Vlaanderen
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.