Bedrijfshistorie / achtergrond
De huidige eigenaars baten de zaak uit sinds 2015. Zij slaagden erin de omzet en resultaten sterk te laten groeien. De brasserie hield goed stand tijdens de lockdown nav de coronapandemie dankzij een kwalitatief take-away aanbod. Na de heropening van de horeca werd opnieuw groei opgetekend.
De eigenaars/uitbaters wensen de zaak over te laten, om te kiezen voor een kleinschaliger project dat beter te combineren is met het gezinsleven.
Activiteiten van het bedrijf
De horecazaak is een brasserie met 300 zitplaatsen. Zij is gelegen aan druk bezochte wandel-en fietsroutes. De zaak beschikt onder meer over een verwarmd en gewoon terras en een speeltuin. Er is tevens een apart zaaltje voor familiefeesten en vergaderingen.
De keuken biedt klassieke brasseriegerechten aangevuld met seizoensgebonden suggesties. De zaak is vrij van brouwer.
Naast beide eigenaars/uitbaters die respectievelijk verantwoordelijke zijn voor keuken en zaal, stelt de onderneming 7 full time arbeiders tewerk en kan zij een beroep doen op een netwerk van flexi-jobbers en studenten.
Het onroerend goed wordt gehuurd.
Onderscheidend vermogen
Overig
Algemene informatie
- MBI kandidaat
- Strategische overname
- Investeerder