12/05/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Training / opleiding

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is begonnen in 1999 met het geven van cursussen "Typevaardigheid en Tekstverwerken". Vanaf 2002 gestart om de cursussen te geven op basisscholen als naschoolse activiteit. De scholen verspreiden onze informatie naar de ouders. Ouders reserveren via onze site en betalen direct via onze site. Het aantal scholen waar momenteel jaarlijks de cursussen worden gegeven is 30. Voornamelijk op scholen in NO-Twente, maar onlangs zijn we ook begonnen in Nunspeet. Met 3 typedocentes worden deze cursussen gegeven, deze docentes zijn niet in loondienst. 


Activiteiten van het bedrijf

Leren typen volgens Blind 10-vinger systeem aan kinderen vanaf 10 jaar op basisscholen (30 scholen) als na-schoolse klassikale activiteit. En verkoop Cursus typevaardigheid online aan kinderen, volwassenen en bedrijven. Deze online typecursussen zijn ôf met ôf zonder begeleiding.


Onderscheidend vermogen

Wederkerend jaarlijks de cursus te kunnen verzorgen aan kinderen van basisscholen op de basisscholen. Eigenaren ondersteunen koper een 1 á 2 jaren, voor contact met de scholen. De onderneming blijft groeien maar door pensioengerechtigde leeftijd en geen opvolging besloten tot verkoop. 


Overig

De scholen voorzien de cursus van devices, want de kinderen hebben op school hun eigen devices. Omzet jaarlijks tussen de € 75.000,00 en € 85.000,00. Bruto/Netto winst 65%. Vraagprijs € 145.000,00. Docentes niet in loondienst.  


Afbeeldingen
Typecursussen op scholen
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.