22/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Compleet tour bedrijf dat sinds 2016 actief is op Bonaire en inmiddels op het eiland een bekend begrip is! Deze wordt te koop aangeboden door de eerste eigenaren. 

De tours worden verzorgd met meerdere Landrover Discovery II TD5's. Dit zijn auto's die uitstekend voor Bonaire geschikt zijn omdat ze alle terreinen met gemak aan kunnen en gemaakt zijn om lang mee te gaan. Alle auto's zijn altijd uitstekend onderhouden en verkeren in goede staat. 

Het bedrijf wordt compleet verkocht. Dit is dus inclusief alle activa, overige materialen, voorraad van onderdelen, website met eigen boekingssysteem, vergunningen, en contracten. Het bedrijf kan dus direct op dezelfde voet doorgestart worden waardoor de omzet nagenoeg gegarandeerd is. 


Activiteiten van het bedrijf

Verzorgen van verschillende tours & activiteiten rondom Bonaire. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan tours, waardoor er altijd veel ruimte is om flexibel met de vraag & planning om te gaan. Dit zijn altijd gegidste trips zoals een eiland tour, national park tour, grotten excursie, vaak ook inclusief snorkelen (tevens begeleid). Met name de national park tour is een van de best verkochte tours van het eiland. 


Onderscheidend vermogen

Bonaire als bestemming heeft 365 dagen per jaar warm weer waardoor er altijd een zeer constante stroom aan toeristen binnen blijft komen. Dit zorgt daarmee voor een bepaalde garantie. Over de jaren is het aantal bezoekers verder toegenomen en de prognose is dat dit voor de komende jaren nog verder groeit. De groei is er op het eiland absoluut nog niet uit, wat in de toekomst nog voldoende groeimogelijkheden geeft. 

Tevens zijn wij als bedrijf gespecialiseerd in het off road gedeelte van het eiland, en omdat daar bepaalde materialen voor nodig zijn is dit ook een onderdeel van de markt waar minder concurrentie op zit dan bijvoorbeeld de watersport activiteiten op het eiland. Dit zorgt absoluut voor een onderscheid ten opzichte van veel andere bedrijven binnen de markt. 


Overig

Voor meer informatie kan onze website bezocht worden. Tevens kan er op Tripadvisor gezocht worden waaruit blijkt dat het bedrijf een zeer goede reputatie heeft! 


Afbeeldingen
Goedlopend tour bedrijf
Regio
Nederland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000