Profiel nr. 104244

Schoonheidsinstituut gevestigd in moderne woning met afzonderlijke beroepsruimte

14/02/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Gezondheidszorg

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT Al meer dan 25 jaar bestaat dit schoonheidsinstituut waarin allerhande soorten massages, vooral oosterse technieken, aangeboden worden, zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Naast een specialisatie in permanente make-up voor ogen, lippen en wenkbrauwen, worden allerlei schoonheidsbehandelingen aangeboden, alsook definitieve ontharing.   Door het assortiment steeds te innoveren met nieuwe technieken, behoort dit salon tot de wellness-top en oogst het bekendheid over heel België. Binnen het salon is 1 part-time werkneemster actief. Het salon wordt uitgebaat via eenmanszaak.


Onderscheidend vermogen

HUISVESTING Dit schoonheidsinstituut is gevestigd in een volledig afgescheiden deel van een moderne privé-woning, waar de gasten in alle rust kunnen ontvangen worden. Het betreft een perceel van 467 m², gelegen in woongebeid, waarop een halfopen bebouwing met links een oprit en achteraan een tuin zijn gevestigd - dit alles gebouwd in 2002/2003. Vooraan in het gebouw bevindt zich het schoonheidssalon met ontvangstruimte, open balie en 3 boxen voor behandelingen. Het beroepsgedeelte (het schoonheidssalon) heeft een aparte ingang met aparte huisnummer en aparte tellers voor de nutsvoorzieningen. Indien gewenst kan dit professionele gedeelte ook apart verhuurd worden.


Overig

TRANSACTIE Het volledige handelsfonds van de activiteit wordt aangeboden tegen een vraagprijs = 75.000 EUR.  Hierin zit de goodwill + de volledige inrichting en alle apparatuur van het schoonheidssalon inbegrepen. Het handelspand met privé-woning wordt aangeboden aan een vraagprijs = 450.000 EUR. Alle gedetailleerde informatie omtrent activiteit & gebouw kan aangeleverd worden op aanvraag.


Schoonheidsinstituut gevestigd in moderne woning met afzonderlijke beroepsruimte
Regio
Oost-Vlaanderen
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000