Menu

18/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

West-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Activiteiten van het bedrijf

OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT: Dit exclusief & trendy koffiehuis is een spin off van een producent van koffie en thee. In een luxueuze setting wordt vers geroosterde koffie geserveerd, naast een selectie van heerlijke gerechtjes en een variëteit van andere dranken. Het uitgebreid getraind personeel staat de klant ten allen tijde bij met een uitstekende service. Er bestaat een unieke samenwerking met de koffiebranderij, die een grote verscheidenheid aan koffie-variëteiten aanbiedt. In 2012 werd deze zaak opgestart, waarbij de keuken volledig professioneel werd ingericht met de beste materialen van gekende merken. De ruime lounge van ca 900 m² biedt plaats aan ca 120 personen.  Buiten is een terras ingericht met een capaciteit van ca 70 plaatsen. Tevens zijn er 2 vergaderlokalen ter beschikking. Dit horecabedrijf is alle dagen geopend van 09u00 tot 18u00, behalve op zon- en feestdagen. Momenteel werken een 10-tal personen in deze zaak. Er wordt een omzet gerealiseerd van ca 1 mln EUR.  


Onderscheidend vermogen

LIGGING: Deze zaak is gevestigd in Kortrijk in een imposant pand op een uitstekende commerciële ligging met veel passage en meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw wordt gehuurd via een handelshuurovereenkomst. STERKTES & OPPORTUNITEITEN: Unieke samenwerking met de familiale & Belgische koffiebranderij. Compleet assortiment aan koffie- en theeproducten en verse gerechten.             Een overnemer met een commercieel profiel die bereid is zijn schouders onder dit bedrijf te zetten, kan hier op korte termijn een sterk groeiend verhaal van maken.


Overig

REDEN VERKOOP: De aandeelhouders van het moederbedrijf wensen zich te focussen op hun core-business:  de  productie in de koffiebranderij en wensen dat deze horecazaak zich onder eigen vleugels verder ontwikkelt. OVER TE NEMEN: Er wordt de mogelijkheid geboden om het handelsfonds over te nemen, bestaande uit alle materiële activa die zich in de zaak bevinden. Er wordt tevens de mogelijkheid geboden tot het verder huren van het handelspand. Er worden verschillende overnamevormen aangeboden, naar ieders wens. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Alle gedetailleerde informatie is verkrijgbaar na reactie op dit profiel.


Exclusief koffiehuis in imposant gebouw
Regio
West-Vlaanderen
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.