18/05/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Handelsonderneming

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De ondernemer is midden jaren 20 als éémanszaak begonnen. In 2012 is deze overgegaan in een B.V. Wat ooit begonnen is als een bedrijf gericht op reparaties is uitgegroeid tot professioneel camperbedrijf dat zich richt op verkoop, verhuur, reparatie en schadeherstel van voornamelijk Europese campers. Intussen heeft de B.V een dealerschip en is het schade partner van gerenomeerde partijen Sinds 2013 zijn ze gevestigd op een gunstig gesitueerd bedrijventerrein.


Activiteiten van het bedrijf

De B.V. richt zich op particulieren die een camper willen (ver)kopen, huren dan wel camper in onderhoud willen geven. Op dit moment heeft de onderneming zo’n 1000 campers/klanten in onderhoud. De bedrijfsactiviteiten richten zich op de:

  • Verkoop en bemiddeling van campers (zowel nieuw als gebruikt). Tevens kan men hier terecht voor accessoires die het comfort van de camper (en/of caravan) verhogen.
  • Verhuur van campers.
  • Reparatie van campers en caravans. De onderneming beschikt over een grote werkplaats met meerdere hefbruggen die zijn ingericht voor zowel Europese campers als grotere motorhomes.
  • Schadeherstel.

Onderscheidend vermogen

De USP van het bedrijf bestaat uit de volledige service voor camperbezitters. Onderhoud en reparaties betreffen hier zowel het interieur, exterieur als de motor.


Overig

Gelet op de leeftijd van de DGA en bij gebrek aan opvolging wordt de onderneming te koop aangeboden. De huidige DGA wil wel voor een nader overeen te komen wijze en periode aan het bedrijf verbonden te blijven.


Camper en caravan bedrijf
Regio
Nederland
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.