Profiel nr. 103628

Regio Antwerpen : warme brood- en banketbakkerij met handelspand

13/04/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT Deze warme bakkerij is uitermate professioneel ingericht met een ruim arsenaal aan moderne bakkerij-machines. De totale oppervlakte van de bakkerijruimte bedraagt ca 190 m² en is opgedeeld in verschillende ruimtes met veel licht. De handelszaak bestaat reeds 35 jaar en is gevestigd in de winkelstraat van een gemeente op Linkeroever, aanpalend aan een topslagerij. Er wordt een ruim assortiment aan brood, pistolets, koffiekoeken, banket, ... aangeboden. Door uitsluitend gebruik te maken van eersteklas grondstoffen, wordt de basis gelegd van het kwaliteitsniveau. De exploitatie gebeurt via een BV. Omzet ca 450.000 EUR. Er wordt ca 50 ton witte bloem verwerkt via een silo + ca 15 ton bloem in zakken.


Onderscheidend vermogen

HANDELSPAND Het volledige handelspand met handelsgelijkvloers en privé-woonst op 1ste en 2de verdieping, is eigendom van de privé-personen.  Daarnaast is er een kelder + een zolder. Grondoppervlakte = ca 491 m² - met losmogelijkheid langs de achterzijde van het perceel. Het handelsgelijkvloers werd optimaal ingericht voor het uitbaten van de bakkerij. Het woongedeelte bestaat uit een living met dakterras, badkamer, 3 slaapkamers, berging en een aparte garage. 


Overig

TRANSACTIE Er wordt aan de kandidaat de mogelijkheid geboden om de bakkerij-activiteit aan te kopen via een handelsfondstransactie  (= aankoop volledige winkelinrichting + bakkerij-uitrusting + goodwill) + de aankoop van het gebouw en dit tegen een perfecte prijs-kwaliteit-verhouding. Alle informatie kan op aanvraag verkregen worden. Interesse?  Alle verdere informatie is beschikbaar op aanvraag.


Regio Antwerpen : warme brood- en banketbakkerij met handelspand
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
500.000 - 1.000.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.