28/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Vlaams-Brabant

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Bed & Breakfast

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2002 startten echtgenoten Nicole en Jos een bescheiden B&B met 3 kamers. In 2004 dienden zich de eerste fietskampeerders die ze in de tuin plaats boden . Jaar na jaar lieten ze de zaak groeien. Na 18 jaar heeft de B&B 28 volwaardige slaapplaatsen, waarvan 8 kamers en 1 vakantiewoning. De camping is vergund tot 47 plaatsen voor campers en caravans en een tentenveld. Beide activiteiten zijn onderling vergund door Toerisme Vlaanderen, met een laatste hernieuwing in 2018.    


Activiteiten van het bedrijf

B&B en Camping ingericht en aangepast voor individueel of groepsverblijven.    


Onderscheidend vermogen

De locatie en uitbating zijn uniek, gezien het de enige vergunde uitbating in zijn soort is in het Hageland en zich bevindt op de grens van landbouwgebied en fruitteeld. Je kan de diversiteit van drie regio's (Vlaams-Brabant, Limburg, Brabant) binnen een straal van 15km bezoeken, proeven en bewonderen. Het is een zeer fijne uitvalsbasis tijdens de bloesemperiode om de streek te verkennen te voet, per fiets, scooter of wagen.  


Overig

Onze ervaring met het clienteel en onze 18 jaar uitbouw van de zaak resulteert zich in een jaarlijks vast gemiddelde van ca 2500 bezoekers. Omwille van onze leeftijd geven we nu graag het roer over. Wij kijken dus uit naar een commercieel koppel  met een hartelijke en multitasking instelling. Wij kunnen de overnemers een jaar assistentie verlenen om het hele draaiboek op te nemen. Dit geld voor commerciële, boekhoudkundige, organisatorische en technische zaken. Meerwaarden zijn talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans),  basis kennis van horeca. Er is woning voorzien in de B&B voor de nieuwe uitbaters.      


B&B en Camping over te nemen
Regio
Vlaams-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.