Specialisten in jouw regio

SDM-Valorum

Luitenant Lippenslaan 60
2140 Antwerpen - Borgerhout

Telefoon
032 - (0)3 380 14 30

Uw bedrijf verkopen
Bent u op zoek naar een overnemer voor één of meerdere afdelingen van uw bedrijf, zoekt u een nieuwe aandeelhouder of wilt u uw bedrijf in zijn geheel verkopen? SDM Corporate Finance Group analyseert uw onderneming en uw persoonlijke situatie en gaat op zoek naar de meest geschikte koper.

SDM maakt er een punt van de waarde van uw onderneming te maximaliseren en gaan voor resultaat. Via databanken en nauwe contacten met het internationale MID-CAPITAL partnerwerk, is een lijst met de meest interessante kandidaten snel gemaakt.

Een bedrijf kopen
Uw bedrijf draait uitstekend en u wilt uitbreiden of diversifiëren. U wilt een concurrent overnemen, maar zelf die stap zetten is te delicaat. Of u ziet investeren in bedrijven als een gezonde alternatieve belegging. In al die gevallen is SDM het geknipte aanspreekpunt.

SDM analyseert, zoekt naar schaalvoordelen en synergieën en adviseert hoe u uw groeiplannen optimaal realiseert. Dankzij het internationaal netwerk heeft SDM toegang tot de financiële gegevens van alle bedrijven in alle sectoren. Daaruit selecteert een analist ondernemingen die aan het gezochte profiel en uw verwachtingen beantwoorden. Na overleg, starten de eerste onderhandelingen.