Profiel nr. 104223

Bedrijf voor opleiding en e-Learning klinisch onderzoek

10/02/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Sinds 2012 richt het bedrijf zich op ziekenhuizen en life science bedrijven die hun personeel moeten laten trainen in GxP, zoals GCP, GMP, MDR en EU CTR. Iedereen die betrokken is bij het uitvoeren van klinisch onderzoek wereldwijd is verplicht om GCP en regulatory kennis te hebben in overeenstemming met de richtlijnen van de ICH. Op dit moment verzorgt het bedrijf trainingen aan de grootste van de Nederlandse ziekenhuizen en onderzoekscentra, diverse Europese life science bedrijven en is het bereid uit te breiden in Europa.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is actief in het aanbieden van (online en blended) op maat gemaakte klinisch onderzoek (GxP) trainingen voor artsen, verpleegkundigen en onderzoek professionals in de biowetenschappelijke industrie.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is vrij uniek omdat het interactieve en boeiende GxP-trainingen aanbiedt via een methode van continu leren, waardoor kennis beter wordt vastgehouden, wat een directe impact heeft op de kwaliteit van klinisch onderzoek en risico's vermindert. Als zodanig is het een vernieuwer in zijn sector.


Overig

De huidige aandeelhouders zijn van mening dat zij niet de juiste personen zijn om de onderneming door de komende groeifase te leiden.