Profiel nr. 103017

Sint-Martens-Latem: slagerij op prachtige locatie met gebouw voor project

14/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Slagerij

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

250.000 - 500.000

Indicatie overnamebedrag

1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Omschrijving en activiteit Deze slagerij is een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. Reeds jarenlang verzorgen de beenhouwer en zijn echtgenote een ruim aanbod aan verse vleeswaren. Deze slagerij wordt uitgebaat als eenmanszaak zonder personeel.


Onderscheidend vermogen

Onroerend goed De uitbating gebeurt in een eigen gebouw gelegen in het centrum van de gemeente. Het perceel heeft een totale oppervlakte van ca 1.116 m² en is bereikbaar langs de straatkant (via de winkel) en beleverbaar via de achterzijde (langs de zijstraat). Het gebouw bestaat uit een handelsgedeelte op het gelijkvloers met winkelruimte met koeltoog, traphal, werkplaats, leefkeuken, douche, toilet en atelier + diverse bijgebouwen met ateliers, koel- en vriescellen + binnentuin en garage. Op de eerste + tweede verdieping bevindt zich een private woning met leefruimte, badkamer en 3 slaapkamers. Indien gewenst is het aanpalende perceel eveneens aan te kopen. Op deze manier bedraagt de oppervlakte in totaal ca 1.600 m² en komt dit perceel in aanmerking voor een projectontwikkeling, met een straatbreedte van ca 30 meter. Alles is gelegen in woongebied.


Overig

Transactie Reden van verkoop = pensionering van de huidige slager. Er wordt een overnemer de mogelijkheid geboden om het volledige handelspand + het handelsfonds van de slagerij over te kopen. Vraagprijs voor de totaliteit = 1.065.000 EUR Alle gedetailleerde informatie is verkrijgbaar op aanvraag.