Profile number 103385

Overname handelsfonds gastronomisch restaurant rand van Gent

17/02/2022 Date added

Located in

Oost-Vlaanderen

General information

Sector

Leisure

Type of company

Restaurants

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company activities

OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT Dit restaurant is sinds 2010 een begrip geworden in Gent en omstreken. De chef aan het fornuis en de gastvrouw in de zaal.  Hier kom je genieten van kwaliteit gebracht door de eigenaars zelf. Als basis wordt gewerkt met de klassieke Franse keuken, weliswaar met een eigenzinnige "twist".   De chef heeft een enorme passie voor gerechten met verse vis uit de Noordzee, ook en vooral voor de minder bekende soorten.  Er wordt gewerkt met regionale seizoensproducten en ambachtelijke bereidingen. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand met een grandeur die terug gaat in de tijd tot 1765, gelegen in een prachtige parktuin. Het restaurant kent momenteel slechts 4 shiften per week tot maximaal 5 tafels of 20 couverts.  Op andere tijdstippen is het concept "private dining" van toepassing voor groepen van min. 5 personen. Het terras biedt plaats aan ca 30 zitplaatsen. Vrij van brouwer!


Unique selling points

LIGGING Dit restaurant is gelegen op een zeer rustige locatie aan de rand van Gent en is gelegen in een prachtige parktuin van ca 5.900 m². Er is een zeer vlotte bereikbaarheid naar de E17 & de E40. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het gebouw wordt gehuurd van de gemeente mits een zeer beperkte huurprijs. De 1ste en 2de verdieping worden door de huidige eigenaars privé-matig bewoond. Deze prachtige loft bestaat uit een living met keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.


Other

TRANSACTIE Omwille van een verhuis naar Spanje wordt het handelsfonds van deze horecazaak aangeboden. Dit handelsfonds bestaat uit de volledige keukeninrichting, alle restaurantinrichting & terrasinrichting + de volledige goodwill. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Interesse?  Neem dan voor verdere bespreking contact op.


Overname handelsfonds gastronomisch restaurant rand van Gent
Region
Oost-Vlaanderen
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.