Company activities
OMSCHRIJVING EN ACTIVITEIT Dit restaurant is sinds 2010 een begrip geworden in Gent en omstreken. De chef aan het fornuis en de gastvrouw in de zaal. Hier kom je genieten van kwaliteit gebracht door de eigenaars zelf. Als basis wordt gewerkt met de klassieke Franse keuken, weliswaar met een eigenzinnige "twist". De chef heeft een enorme passie voor gerechten met verse vis uit de Noordzee, ook en vooral voor de minder bekende soorten. Er wordt gewerkt met regionale seizoensproducten en ambachtelijke bereidingen. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand met een grandeur die terug gaat in de tijd tot 1765, gelegen in een prachtige parktuin. Het restaurant kent momenteel slechts 4 shiften per week tot maximaal 5 tafels of 20 couverts. Op andere tijdstippen is het concept "private dining" van toepassing voor groepen van min. 5 personen. Het terras biedt plaats aan ca 30 zitplaatsen. Vrij van brouwer!
Unique selling points
LIGGING Dit restaurant is gelegen op een zeer rustige locatie aan de rand van Gent en is gelegen in een prachtige parktuin van ca 5.900 m². Er is een zeer vlotte bereikbaarheid naar de E17 & de E40. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Het gebouw wordt gehuurd van de gemeente mits een zeer beperkte huurprijs. De 1ste en 2de verdieping worden door de huidige eigenaars privé-matig bewoond. Deze prachtige loft bestaat uit een living met keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Other
TRANSACTIE Omwille van een verhuis naar Spanje wordt het handelsfonds van deze horecazaak aangeboden. Dit handelsfonds bestaat uit de volledige keukeninrichting, alle restaurantinrichting & terrasinrichting + de volledige goodwill. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Interesse? Neem dan voor verdere bespreking contact op.
General information
- MBI candidate
- Strategic acquisition
- Investor