Profile number 106013

Winstgevende bedrijfsvoertuigenconcessie van een gekend merk over te nemen!

22/08/2023 Date added

Located in

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

> 5.000.000

Asking price

> 5.000.000

Earnings before taxes

€ 1.000.000 - € 2.500.000


Company history/background

De vrachtwagenconcessie is sinds 2010 actief.  Het is een steeds maar groeiend bedrijf met nog tal van mogelijkheden.  Het terrein/ vastgoed biedt zeker de mogelijkheid om nog verder uit te breiden wat de infrastructuur betreft.  Het is uitgegroeid tot een meer dan volwaardige concesie, dit met een zeer gezonde financiële structuur.     .   


Company activities

Buiten het verkopen van de bedrijfsvoeruigen van een gekend merk staat het bedrijf  voor een perfecte service en onderhoud van de Trucks/ berijfsvoertuigen..  Er is vervolgens een permanente (24/24 u) depannagedienst en een dienst na-verkoop/ wisselstukken en accesoires. (magazijn)   Er kunnen zeker nog bijkomende activiteiten eigen aan de sector worden toegevoegd aan de huidige exploiatie. .


Unique selling points

De onderneming heeft een zeer trouw cliënteel en de regio dat contractueel is toegewezen aan de concessie door de invoerder is zeer uitgestrekt. Er zijn dus zeker nog groeimogelijkheden.  De inrichting van het bedrijf is zeer up-to-date en modern.  Het ervaren team van mederwerkers is uiterst klantgericht en streeft naar een perfecte service.  De oppervlakte van het terrein bedraagt ca 1 ha en is volledig verhard en omheind, vandaar de uitbreidingsmogelijkheden indien er echt nood aan is. 


Other

De koper dient een ondernemer te zijn met ervaring in de automobielsector en moet leiding kunnen geven aan diverse teams. Kortom:een manager met ervaring. . .


Winstgevende bedrijfsvoertuigenconcessie van een gekend merk over te nemen!
Region
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
> 5.000.000
Overname
> 5.000.000