Profile number 104518

Zeer rendabele buurtsupermarkt op toplocatie incl onroerend goed

10/04/2022 Date added

Located in

Antwerpen

General information

Sector

Retail food

Type of company

Grocery store / food market

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Zeer rendabele buurtsupermarkt op toplocatie onder de vlag van één van de meest gekende nationale insignes. Zeer mooi ingerichte winkel met een opp. van ca 475 m² ( verkoopoppervlakte ) op een uiterst commerciële locatie. Volledig uitgerust atelier met moderne machines. Uitgebreid aanbod aan in huis vervaardigde dagverse producten, panklare gerechten - bereidingen - soepen - charcuterie - salades - kaas - vers brood - dessertten - groenten en fruit. Naast de zaakvoerders zijn 13,7 FTE ingeschreven. Verschillende overname formules zijn bespreekbaar. De voorkeur zal echter gaan naar een overname van zowel de aandelen van de werkende vennootschap als deze van de patrimonium vennootschap. De patrimonium vennootschap bestaat uit 2 verhuurde appartementen en 2 verhuurde handelspanden ( één van deze handelspanden is ook de vestigingsplaats van de buurtsupermarkt ). Wanneer er voldoende garanties kunnen worden geboden is de huidige eigenaar eventueel bereid om een vendo


Company activities

Naast de eerder traditionele kenmerken van een traditionele supermarkt wordt in deze zaak heel erg ingezet op huisbereide producten zoals bereide maaltijden, soepen, panklare gerechten. Deze producten worden vervaardigd in zeer moderne productieruimtes. Hierdoor is eveneens de rendabiliteit ten opzichte van een traditionele supermarkt een heel stuk hoger.


Unique selling points

Moderne en ruime winkel - Goed georganiseerde bedrijfsstructuur - Zeer veel huisbereidingen van topkwaliteit . Zeer mooie spreiding en trouw cliënteel.


Other

De ideale koper heeft reeds ruime ervaring in de retailbranche en meer specifiek de supermarkt branche. Voor kopers die reeds beschikken over een supermarkt / buurtsupermarkt is deze vestiging uitermate geschikt om te gebruiken als productie locatie om het aanbod aan in huis bereide artikelen ook te introduceren in eigen vestiging. Dit kan ertoe bijdragen dat eveneens de rentabiliteit van de bestaande winkel positief beïnvloed kan worden.


Photos
Zeer rendabele buurtsupermarkt op toplocatie incl onroerend goed
Region
Antwerpen
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
To be agreed