Profile number 102232

Semi-industriële voedingswinkel/slagerij/traiteur met eigen winkel & webshop

11/11/2020 Date added

Located in

Oost-Vlaanderen

General information

Sector

Retail food

Type of company

Butchers

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

10 - 25

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 500.000 - € 1.000.000


Company activities

Omschrijving en activiteit Grote semi-industriële voedingswinkel-slagerij-traiteurzaak met ambachtelijke producten. Totaal vernieuwde winkel met een opp. van ca 90 m² op een commerciële locatie. Volledig uitgerust atelier met moderne machines. Uitgebreid aanbod aan dagverse producten: vers vlees - panklare gerechten - BBQ - bereidingen - charcuterie - salades - kaas - vers brood - dessert - schotels Naast de 2 zaakvoerders zijn 21 personeelsleden ingeschreven (+/- 16 FTE) Enkele financiële gegevens: -  omzet ca 1,6 mio EUR en elk jaar stijgend -  bruto-marge ca 800.000 EUR De totale omzet wordt voor ca 100% gegenereerd in de eigen winkel. Er worden geen klanten extern beleverd. Aan de website is een eigen webshop gekoppeld met een uitgebreid aanbod aan bereide gerechten en schotels.  De webshop genereert ca 120.000 EUR omzet op jaarbasis.


Unique selling points

Zeer modern productie-apparaat - Moderne en ruime winkel - Georganiseerde personeelsstructuur -Veel eigen bereidingen van topkwaliteit - Eigen goeddraaiende webshop - Zeer gespreid en trouw cliënteel


Other

Ligging Deze voedingszaak is gelegen op een zeer commerciële locatie, op een drukke verbindingsweg nabij Gent. De zaak is gevestigd in een handelspand dat tevens eigendom is van de eigenaars. Totale oppervlakte van de grond = 309 m² Het betreft een hoekperceel - de handelszaak omvat de volledige gelijkvloerse verdieping.   Juridische structuur De uitbating van deze handelszaak gebeurt via een BVBA. De grond + gebouwen zijn eigendom van een zuster-vastgoedvennootschap.   Over te nemen Er wordt de mogelijkheid geboden om de volledige exploitatie over te nemen, via een aandelentransactie of via een handelsfondstransactie. De gelijkvloerse verdieping van het gebouw kan gehuurd worden via een handelshuurovereenkomst van lange duur. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Alle verdere informatie is beschikbaar na reactie op dit profiel.


Semi-industriële voedingswinkel/slagerij/traiteur met eigen winkel & webshop
Region
Oost-Vlaanderen
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
500.000 - 1.000.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.