Profiel nr. 102232

Semi-industriële voedingswinkel/slagerij/traiteur met eigen winkel & webshop

11/11/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Vlaanderen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Slagerij

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 500.000 - € 1.000.000


Activiteiten van het bedrijf

Omschrijving en activiteit Grote semi-industriële voedingswinkel-slagerij-traiteurzaak met ambachtelijke producten. Totaal vernieuwde winkel met een opp. van ca 90 m² op een commerciële locatie. Volledig uitgerust atelier met moderne machines. Uitgebreid aanbod aan dagverse producten: vers vlees - panklare gerechten - BBQ - bereidingen - charcuterie - salades - kaas - vers brood - dessert - schotels Naast de 2 zaakvoerders zijn 21 personeelsleden ingeschreven (+/- 16 FTE) Enkele financiële gegevens: -  omzet ca 1,6 mio EUR en elk jaar stijgend -  bruto-marge ca 800.000 EUR De totale omzet wordt voor ca 100% gegenereerd in de eigen winkel. Er worden geen klanten extern beleverd. Aan de website is een eigen webshop gekoppeld met een uitgebreid aanbod aan bereide gerechten en schotels.  De webshop genereert ca 120.000 EUR omzet op jaarbasis.


Onderscheidend vermogen

Zeer modern productie-apparaat - Moderne en ruime winkel - Georganiseerde personeelsstructuur -Veel eigen bereidingen van topkwaliteit - Eigen goeddraaiende webshop - Zeer gespreid en trouw cliënteel


Overig

Ligging Deze voedingszaak is gelegen op een zeer commerciële locatie, op een drukke verbindingsweg nabij Gent. De zaak is gevestigd in een handelspand dat tevens eigendom is van de eigenaars. Totale oppervlakte van de grond = 309 m² Het betreft een hoekperceel - de handelszaak omvat de volledige gelijkvloerse verdieping.   Juridische structuur De uitbating van deze handelszaak gebeurt via een BVBA. De grond + gebouwen zijn eigendom van een zuster-vastgoedvennootschap.   Over te nemen Er wordt de mogelijkheid geboden om de volledige exploitatie over te nemen, via een aandelentransactie of via een handelsfondstransactie. De gelijkvloerse verdieping van het gebouw kan gehuurd worden via een handelshuurovereenkomst van lange duur. Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Alle verdere informatie is beschikbaar na reactie op dit profiel.


Semi-industriële voedingswinkel/slagerij/traiteur met eigen winkel & webshop
Regio
Oost-Vlaanderen
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
500.000 - 1.000.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.