Profile number 106367

Winstgevende Elektrohandel op toplocatie over te nemen

26/11/2023 Date added

Located in

West-Vlaanderen

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Electrical goods

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

De zaak geniet van een uitstekende reputatie en heeft zijn eigen hersteldienst.  Door de jaren heen is men verdeler van de meest gekende merken van grote en kleine huishoudtoestellen, tv en radiotoestellen, .... .  De zaakvoerder en zijn team zijn reeds meer dan 30 jaar actief dus kennis en ervaring zijn hun troef. 


Company activities

Aan- en verkopen van allerlei grote en kleine elektro-artikelen en huishoudtoestellen.  De eigen en ervaren hersteldienst staat in voor een perfecte service en snelle depannage. Aankoop mogelijk via website.  Regelmatige acties verkoop artikelen aan de beste prijzen.  Goede naambekendheid in de hele regio.  


Unique selling points

De zaak ligt op een uitstekende ligging. (aan de  rand van een bekende kuststad) en is vlot te bereiken.  De kennis, ervaring, mede de vriendelijke en vlotte bediening zijn de troeven van de zaak. De klant staat centraal en kan steeds rekenen op professioneel advies/ service.  Men levert en plaatst aan huis.  De patroon staat zijn team dagelijks bij.   De goede service komt dan ook tot stand door de perfecte follow-up en het overleg.  

Het pand: grote showroom/ winkelruimte, kantoorruimte, atelier, magazijnruimte, garage voor meer dan 1 voertuig, parking en op de eerste verdieping een groot appartement met 3 slpkrs, een mooie living met open keuken en een zeer groot terras.  Wonen door de zaakvoerder of gerant dus perfect mogelijk. 


Other

De koper dient toch enige productkennis te hebben alsook een opleiding elektronica om zijn team te kunnen sturen of moet zich als investeerder kunnen beroepen op een ervaren manager/ gerant die de zaak verder kan exploiteren.  


Winstgevende Elektrohandel op toplocatie over te nemen
Region
West-Vlaanderen
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000