Profile number 103812

Succesvol bedrijf in IT dienstverlening aan KMO's

12/11/2021 Date added

Located in

Vlaanderen

General information

Sector

IT service

Type of company

IT services

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

We zijn een succesvol draaiend IT bedrijf met een jaaromzet van +/- 350.000 EUR waar jaar na jaar werk en klanten bijkomen. Gestart vanuit een bijberoep in 2013 waarin ik 1 klant bediende en waar jaar na jaar op organische wijze werk en klanten bij kwamen door een referentie van een bestaande klant.

Zo goed als al onze klanten zijn bij ons sinds ze gestart zijn. Het zijn dus allemaal lange termijn samenwerkingen gebaseerd op wederzijds vertrouwen en een goede dienstverlening. We zijn tot hiertoe onderweg nog nooit een klant verloren.


Company activities

We leveren 360° "internal IT" diensten aan KMO omgevingen. Dat zijn vooral start-ups and scale-ups uit de life-sciences en engineering sectoren. Concreet houdt dat in: de rol innemen van trusted advisor doorheen de wildernis van de IT wereld, gebruikersondersteuning en de opzet en het beheer van server- en netwerkinfrastructuur, hetzij lokaal hetzij in de cloud. We hanteren een cloud-first approach.

Een greep uit de producten/technologieën die in gebruik is bij klanten en waar we de kennis van hebben zijn: Windows, Linux, Fortigate, Ubiquiti UniFi, VMware vSphere, Veeam Backup and Replication, AWS, Azure, Microsoft 365, ...


Unique selling points

We onderscheiden ons door een hoog niveau van dienstverlening, flexibel te zijn, kort op de bal te kunnen spelen en klaar te staan met onafhakelijk advies. We staan dicht bij onze klanten, houden de vinger aan de pols rond de toekomstplannen van klanten en kunnen zodoende optimaal meedenken bijna functioneren alsof we intern zouden zijn.


Other

Ons missie bestaat uit:
- de klant voor wie we werken volledig te ontzorgen van alles wat met technologie en IT te maken heeft zodat ze maximaal kunnen focussen op hun core-business.
- de voordelen bieden van iemand 5 dagen op 7 beschikbaar te hebben voor elke vraag of probleem dat er is zonder de afhankelijkheid van een interne IT-persoon.
- open, eerlijk en onpartijdig advies verschaffen inzake technologiekeuzes waar de klant voor staat.


Photos
Succesvol bedrijf in IT dienstverlening aan KMO's
Region
Vlaanderen
Sector
IT service
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
To be agreed

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.