Profile number 72630

Patent tbv horeca & catering

25/05/2020 Date added

Located in

The Netherlands

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Leisure

Type of company

Other

Legal entity

Foreign legal entity

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Other

Onze opdrachtgever heeft een conservering systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering.

Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek 6 dagen bewaard worden

De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid.

Via deze techniek kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.

Voordelen:

- Producten hoeven niet meer weggevroren te worden.

- Vanwege eenmalige productie wordt enorme tijdwinst behaald.

- Minder werkdruk voor het personeel.

- Praktische opslag; ruimtebesparing

- Regenereren met behulp van de uitvinding garandeert dat de producten op de juiste temperatuur worden geserveerd.

- De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.


Patent tbv horeca & catering
Region
The Netherlands
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000