Profile number 72630
25/05/2020 Date added
Located in
The Netherlands
Also interesting for this region (s)
All of the country
Sector
Leisure
Type of company
Other
Legal entity
Foreign legal entity
Type of transaction
To be determined
Life phase enterprise
Full-grown
Employees in FTE
< 5
Type of buyer
Turnover last financial year
Confidential
Asking price
€ 100.000 - € 250.000
Earnings before taxes
€ 0 - € 100.000
Onze opdrachtgever heeft een conservering systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat in eerste bedoeld is voor toepassing in de horeca en catering.
Producten die normaliter niet langer dan 3 dagen bewaard kunnen/mogen worden, kunnen/mogen via deze techniek 6 dagen bewaard worden
De vinding kan zorgen voor een betere planning van de mise en place. Door de 48/72 uurs regeling voor bereide producten zullen meestal 2 maal per week dezelfde producten moeten worden bereid. En veel producten moeten worden weggegooid.
Via deze techniek kan gedurende 7 dagen gebruik van bereide producten worden gemaakt.
Voordelen:
- Producten hoeven niet meer weggevroren te worden.
- Vanwege eenmalige productie wordt enorme tijdwinst behaald.
- Minder werkdruk voor het personeel.
- Praktische opslag; ruimtebesparing
- Regenereren met behulp van de uitvinding garandeert dat de producten op de juiste temperatuur worden geserveerd.
- De vraagprijs voor het patent is gesteld op € 250.000 in combinatie met royalties.