Profile number 68370

Innovatief concept cadeaubonnen

18/04/2018 Date added

Located in

Belgium

General information

Sector

Service industry

Type of company

Webshop

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

Confidential


Other

Tukadoo is een jong en dynamisch bedrijf dat een innovatief concept van cadeaubonnen in de markt zet. Hoe vaak valt het niet voor dat iemand een geschenk ontvangt dat niet past bij hem/haar? Voor welke persoon, gelegenheid of budget je ook een cadeau zoekt, je zit altijd goed bij Tukadoo, de universele cadeaubon, waarbij de ontvanger zelf beslist waaraan hij/zij de bon besteedt en niet de schenker van de bon zoals bij vele andere cadeaubonnen.

Inmiddels zijn er bijna 700 handelszaken in België aangesloten, onder meer kledingwinkels, juweliers, wellness, B&B, restaurants, elektroshops, kappers, webshops, skydiving, paintball, en veel meer. Voor elk wat wils dus.

De Tukadoo bon is de enige bon is die je kan personaliseren met foto, bedrijfslogo, tekstboodschap, motieven en kleuren en de enige te gebruiken op webshops.

Je kan ook eens een kijkje nemen op de website www.tukadoo.be. Sinds maart 2017 is de website online en wordt een groeiend aantal cadeaubonnen besteld. Vooral in het B2B segment is er een sterke groei vast te stellen. Bedrijven hoeven immers niet meer na te denken welk cadeau ze voor hun werknemers of zakenrelaties moeten kopen.

Om de verdere groei te realiseren, zijn we op zoek naar 1 miljoen € funding. MBI kandidaten met ervaring in online marketing en in de retail business kunnen zich ook aanmelden. De inbreng van de MBI kandidaat moet minimaal 250.000 euro bedragen. De middelen zullen voornamelijk aangewend worden voor business development doeleinden. Het platfom is inmiddels immers volledig operationeel en kent een stijgend succes.


Innovatief concept cadeaubonnen
Region
Belgium
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
1.000.000 - 2.500.000