Profile number 68318

Exploitatierechten opklapbare werkbank

20/12/2018 Date added

Located in

Europe

General information

Sector

Engineering

Type of company

Other

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

Confidential


Other

Onze opdrachtgever heeft een uitzonderlijke werkbank ontwikkeld en gerealiseerd. Op deze state of the art werkbank voor de vakman (afbouw, timmerman) en veeleisende hobbyist kun je aanzienlijk sneller, nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler werken.

Deze universele werkbank is uitermate stabiel, licht in gewicht, draagbaar, opklapbaar en kan uitgebreid worden met hulpstukken voor elektrisch gereedschap. Vakmensen die al jaren met deze multifunctionele werkbank gewerkt hebben willen niet meer zonder. Hij gaat een leven lang mee. Aanschaf betaalt zich terug met hogere arbeidsproductiviteit en professionaliteit.

Opdrachtgever wenst de rechten van productie en de wereldwijde vermarkting over te dragen aan een organisatie die wereldwijd een stevige positie inneemt of ambïeert in dit segment. De verkooprechten kunnen ook per land verleend worden.

De te vragen verkoopprijs van de exploitatierechten, eventueel in combinatie met royalties ligt op een niveau dat recht doet aan de bijzondere kwaliteit en eigenschappen van de werkbank.

Serieuze gegadigden zullen graag nader geïnformeerd worden na ondertekening van de betreffende geheimhoudingsverklaring.


Exploitatierechten opklapbare werkbank
Region
Europe
Sector
Engineering
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
1.000.000 - 2.500.000