laatst bijgewerkt op: 24-05-2019
Franchise platform powered by Bedrijventekoop.be

HELP

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een profiel?

Ga naar 'plaats een profiel' en volg de aanwijzingen op het scherm. Binnen enkele minuten staat uw profiel in onze database.

Hoe reageer ik op een interessant profiel?

Klik u op de button ‘Reageer’ die linksonder in het geopende profiel staat. Vul daarna uw gegevens in en geef eventueel een persoonlijke reactie. Wij sturen uw reactie binnen 24 uur door naar de adverteerder. Anonieme reacties op profielen worden niet doorgestuurd naar de profielplaatser.

Kan ik ook op een andere manier in contact komen met de adverteerder?

U kunt alleen per e-mail reageren op profielen. www.bedrijventekoop.be verstrekt geen aanvullende informatie over de profielen en/of adverteerder dan de gegevens die reeds op de website vermeld staan. Persoonsgegevens van adverteerders verstrekken wij in geen enkel geval.

Hoe wijzig ik mijn profiel?

Stuur een e-mail naar wijzigen@bedrijventekoop.be en geef de wijzigingen door. Vermeld ook uw profielnummer. Het is belangrijk dat u deze e-mail stuurt met het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw profiel hebt opgegeven.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Stuur een e-mail naar verwijderen@bedrijventekoop.be. Vermeld uw profielnummer en geef aan dat u het betreffende profiel wilt laten verwijderen. Zorg ervoor dat u deze e-mail stuurt met het e-mailadres dat u bij het plaatsen van uw profiel hebt opgegeven.

Ik heb gereageerd op een profiel, maar ik heb nog niets gehoord van de adverteerder. Wat moet ik doen?

Als u reageert op een profiel, sturen wij uw bericht binnen 24 uur door naar de adverteerder. Deze neemt vervolgens contact met u op. Als u na twee weken nog geen reactie van de adverteerder hebt ontvangen en nog steeds interesse hebt in het profiel, bel dan naar Bedrijventekoop.be (tel. +32 (0)470 041 785) of stuur een e-mail. Vergeet niet het profielnummer te vermelden. Wij verzoeken de adverteerder dan om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hoe breng ik mijn netwerk op de hoogte van Bedrijventekoop.be?

Klik op de button ‘Tell a Friend’ die linksonder in elk geopend profiel staat. Als u het formulier invult, stelt u uw relaties automatisch per e-mail op de hoogte van het betreffende profiel en Bedrijventekoop.be.

Waarmee kan Bedrijventekoop.be mij van dienst zijn?

Bedrijventekoop.be heeft een uitgebreid netwerk van ervaren fusie- en overnamespecialisten. Deze adviseurs maken van een bedrijfsovername een succes, natuurlijk in samenspel met u. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek geven zij graag aan wat de mogelijkheden voor u zijn.