Profiel nr. 72603

Cadeauwinkel met gevestigde waarde in Schilde

12/11/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Antwerpen

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Gemengde branche

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

de overname bestaat uit de voorraad handelsgoederen, inrichting, naam, klantenbestand, huurovereenkomst en andere abonnementen van nutsvoorzieningen. Reden van verkoop: de echtgenoot is tegen de pensioengerechtigde leeftijd en wenst meer van het leven te gaan genieten en de dochter wenst terug te gaan studeren. de overnameprijs bestaat echter alleen uit de inkoopprijs van de voorraad handelsgoederen en de boekwaarde van de investeringen, dus geen overnameprijs voor de "goodwill". Het bedrijf bestaat al 15 jaar.


Activiteiten van het bedrijf

Geschenken, ballonnen en wenskaarten. Behalve de uitbaatster is er een deeltijds zelstandig helpster. De winkel beschikt over een heel ruime parking. Er is een handelshuuovereenkomst. Er bestaan overeenkomsten voor de huur van bedrijfsafval, nutsvoorzieningen, enkele periodieke advertenties in tijdschriften en betaalsysteem.


Onderscheidend vermogen

Er zijn zeker nog groeimogelijkheden, Zowel omzet, bruto-winstmarge als rendabiliteit groeien, maar er is nog ruimte voor groei en optimalisatie. bijvoorbeeld: thans is er nog geen webshop.


Overig

Na verkoop zal de nieuwe eigenaar worden ingewerkt. Het bedrijf is interessant voor mensen die sociaal contact belangrijk vinden. De koper moet een beetje creatief en vriendelijk zijn.


Afbeeldingen
Cadeauwinkel met gevestigde waarde in Schilde
Regio
Antwerpen
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000