Profiel nr. 72559

Bedrijf in de sector van Beveiliging van residentiële en bedrijfspanden - FOD geregistreerd + véél eigen / geregistreerde patenten

04/11/2019 Geplaatst

Gevestigd in

West-Vlaanderen

Ook interessant voor

  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaams-Brabant

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

NV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit rendabele bedrijf wordt sinds 20 jaar geleid door een de uitvoerende zaakvoerder en zijn vrouw die administratieve ondersteuning geeft. Het werkgebied spreidt zich uit over Oost-& West Vlaanderen. En richt zich zijn diensten voor 80% op de particuliere markt en 20% op de professionele markt. Door een immer flexibele instelling en hoogste kwaliteit van uitvoering, werd een héél fideel en vast clienteel opgebouwd. “Vaste omzet en winsten” via een groot eigen aantal patenten en FOD-registratie ( parket, gerechtsdeurwaarders, …).


Activiteiten van het bedrijf

Temeer het de wens is van de eigenaar de overnemer nog enkele jaren te ( mogen ) begeleiden en daardoor het DNA over te dragen om maximaal succesvol het bedrijf verder te zetten. Succes gegarandeerd en met véél potentieel. De huidige expertise ligt vooral in de sfeer van hardware beveiliging nl veiligheidsdeuren ( zowel inbraak- als brandwerend ), brandkasten, cilinder- & electrische sloten, sleutels, sleutelplannen voor bedrijven,  … . Dus nog veel bijkomende mogelijkheden/behoeften “ beveiliging op maat”  op vraag van het vaste clienteel om het assortiment / diensten uit te breiden.


Onderscheidend vermogen

De flexibiliteit en klantentrouw is daarnaast onderbouwd met een uitgekiend voorraadbeleid en recent machinepark. “ The sky is the limit “. Toekomstgericht. Omwille einde loopbaan. Ps. In de overnameprijs is een héél aanzienlijk deel R/C liquide middelen voorzien + correcte voorraad stock + up to date machinepark & ingericht rollend materieel!!


Overig

Profiel gewenste overnemer :                                                                           

  • Reeds zelfstandig of met uitgesproken zelfstandige ambities
  • Eventueel momenteel werknemer-arbeider die méér wilt
  • Eveneens sectorgenoot met drang naar expansie
  • Handen-uit-de-mouwen-mentaliteit, stress bestendig
  • Flexibel en met bewuste werkethiek “ niks komt vanzelf ”
  • Technisch onderlegd ( bvb schrijnwerkerij )  maar ervaring in de sector geen noodzaak  - ( intensieve begeleiding voorzien voor zolang nodig & gewenst)

Afbeeldingen
Bedrijf in de sector van Beveiliging van residentiële en bedrijfspanden - FOD geregistreerd + véél eigen / geregistreerde patenten
Regio
West-Vlaanderen
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
250.000 - 500.000