14/07/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Vlaams-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Te koop = fitnesscentrum met een familiaal karakter De aangeboden activiteiten kunnen in 4 grote groepen opgesplitst worden: 1.  individuele fitness met of zonder begeleiding 2.  personal training 3.  groepslessen 4.  voedingsbegeleiding De fitness kent hele ruime openingsuren. Door een uitgebreide keuze aan Technogym en Lifefitness fitnessapparatuur van de nieuwste generatie kan elke sporter werken aan zijn persoonlijke doelstellingen. Ledenaantal = ca 750 actieve leden.

De activiteit wordt uitgebaat via een BV en gerund door de huidige zaakvoerder en zijn echtgenote, samen met nog 2 medewerkers + enkele zelfstandige lesgevers. Het complex is instapklaar waardoor de exploitatie onmiddellijk kan aangevat worden. Er zijn geen bijkomende investeringen nodig.


Onderscheidend vermogen

LIGGING Deze activiteit wordt uitgeoefend in een gehuurd gebouw met een totale oppervlakte = 1.175 m². Dit gebouw is gevestigd in Vlaams-Brabant, regio buitenrand Brussel, op een zeer commerciële locatie, ter hoogte van een industriegebied, vlakbij op- en afrit autostrade.


Overig

OVER TE NEMEN Er wordt de mogelijkheid geboden om ofwel 100% van de aandelen van de vennootschap over te kopen ofwel het volledige handelsfonds over te nemen Alle overname-modaliteiten zijn te bespreken. Verdere gedetailleerde informatie is verkrijgbaar na reactie op dit profiel.


Fitnesscentrum in Vlaams-Brabant
Regio
Vlaams-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
100.000 - 250.000